Τα τελευταία νέα των KNX Partner πριν φύγουμε όλοι για διακοπές.

Όλα όσα χρειάζεσαι να γνωρίζεις για το καλοκαίρι σου!

Ένα ακόμα καλοκαίρι πλησιάζει. Η e-dreams όμως φροντίζει για εσένα και σε κρατάει ενημερωμένο για τα τελευταία νέα των KNX Partner πριν φύγουμε όλοι για διακοπές.

1. Το πρώτο μας νέο, είναι τα δωμάτια του Minos Beach και Minos Palace που ανακαινίστηκαν, και έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Η σωστή και αποδοτική συνεργασία τεσσάρων KNX Partner, έδωσε το αποτέλεσμα που βλέπετε παρακάτω, με τη Z35 και τη σειρά των Flat να διακοσμούν όλα τα δωμάτια.  Μην καθυστερείς άλλο, έλα σε επαφή με την e-dreams και το e-dreams network για να δημιουργήσουμε μαζί το χώρο σου όπως ακριβώς τον επιθυμείς 🙂

 

knx hotel

 

2. Το δεύτερο νέο σε σειρά, είναι το έργο που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Μεγανήσι. Συνδυασμός υλικών Zennio και Divus – συνδυασμός λειτουργικότητας και design είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Όπως επίσης και το ντεμπούτο που κάνει η βραβευμένη θυροτηλεόραση της Divus, το Divus Circle το οποίο έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις.

 

knx divus circle

 

3. Τα γραφεία της e-dreams θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 12/8/2019 έως την Παρασκευή 16/8/2019. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας από τις 19/8/2019. Θα σας περιμένουμε όλους!
Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο – ηλεκτρικό καλοκαίρι και καλή επιστροφή 🙂
(Εμείς θα έχουμε σίγουρα με το e-dreams network van)

 

knx van

 

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Σοφία Φερεντίνου
help people strengthen