ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

Αν αναζητάς νέους προσανατολισμούς στην αρχιτεκτονική, που εκτός από την χρηστική σκοπιμότητα του χώρου, επενδύουν και σε ένα διακεκριμένο αρχιτεκτονικό έργο, όπου το σύστημα ελέγχου του κτιρίου δεν διακόπτει το αρχιτεκτονικό σου όραμα, τότε η εμπειρία της e-dreams μπορεί να σε βοηθήσει να το ολοκληρώσεις.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας και την σύγχρονη τεχνολογία ΚΝΧ εξασφαλίζεις σημαντικά πλεονεκτήματα μέσα από τις απεριόριστες δυνατότητες βιώσιμου σχεδιασμού, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και μειωμένων εξόδων συντήρησης. Η επιλογή της οικιακής και κτιριακής τεχνολογίας, βασισμένη στο Ενιαίο Διεθνές Πρότυπο ΚΝΧ είναι μονόδρομος για έργα με λειτουργική συνέπεια και ένα καλαίσθητο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Η υψηλή τεχνολογία ΚΝΧ, που υποστηρίζεται από εκατοντάδες κατασκευαστές, διασφαλίζει ένα μεγάλο εύρος διαθέσιμων προϊόντων με απόλυτη συμβατότητα μεταξύ τους και σου δίνει την δυνατότητα και την ελευθερία της επιλογής σε υλικά και συσκευές, για την επίτευξη έργων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και ελέγξιμου κόστους.

Η e-dreams, αλλά και το εκπαιδευτικό της κέντρο στην τεχνολογία ΚΝΧ, θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις και να προτείνεις στους πελάτες σου ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ελέγχου με υψηλό επίπεδο ευελιξίας, για όλες τις πιθανές εφαρμογές και λειτουργίες, όπως ο φωτισμός, ο έλεγχος σκίασης, η ασφάλεια, η θέρμανση, ο κλιματισμός, η εποπτεία του χώρου, ο έλεγχος των φυσικών πόρων, η διαχείριση της ενέργειας καθώς και ο έλεγχος τελικά όλων των ηλεκτρικών συσκευών μέσα στο κτίριο.

Στην οικογένεια συνεργατών της e-dreams θα ευεργετηθείς από την πολύχρονη εμπειρία και την εφαρμοσμένη γνώση έργων κτιριακού αυτοματισμού

Για σένα: