Η e-dreams έχει επενδύσει σε ένα ποιοτικό δίκτυο συνεργατών, το e-dreams network, που προωθεί, υλοποιεί και υποστηρίζει τα προϊόντα και τις λύσεις της σε τελικούς πελάτες. Οι συνεργάτες μας επιλέγονται με κριτήριο την ποιότητα της δουλειάς τους και την τεχνογνωσία που διαθέτουν.

 

Το e-dreams network είναι ένα  δίκτυο συνεργατών που διαθέτουν αυξημένες ικανότητες και τεχνογνωσία ολοκλήρωσης συστημάτων κτιριακού αυτοματισμού και είναι στην διάθεσή σας για την απρόσκοπτη λειτουργία των λύσεων που προτείνουμε.

 

Η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την πλήρη εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υποστήριξη των έργων κτιριακού αυτοματισμού έχοντας περάσει από εκτεταμένες και αξιόπιστες διαδικασίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

 

 

Οι συνεργάτες της e-dreams βρίσκονται παντού στην Ελλάδα και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Εμπιστευτείτε το μεγαλύτερο και πιο άρτια καταρτισμένο δίκτυο επαγγελματιών στους κτιριακούς αυτοματισμούς.

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ο πιο κατάλληλος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου:

 

  Γίνε συνεργάτης:

   

  Είσαι ηλεκτρολόγος, μηχανικός ή προγραμματιστής και ασχολείσαι με τους κτιριακούς αυτοματισμούς;

   

  Η δυνατή οικογένεια της e-dreams σε περιμένει αν:

   

  1.       Έχεις ανάγκη για την εύρεση βέλτιστων λύσεων στους κτιριακούς αυτοματισμούς και εξοικονόμηση ενέργειας;

  2.       Χρειάζεσαι αποδοτικές λύσεις με κορυφαία υλικά για τον πελάτη σου, σύγχρονα εργαλεία marketing και πιστοποιημένη εκπαίδευση για σένα;

  3.       Χρειάζεσαι αληθινή τεχνική υποστήριξη στην ώρα της;

  4.       Ψάχνεις τη σωστή απάντηση για κάθε επιθυμία των πελατών σου;

  5.       Γνωρίζεις τον κόπο και το κόστος του να προσφέρεις όλα τα παραπάνω στους πελάτες σου;

   

  Εντάξου σήμερα κιόλας στο δίκτυο της e-dreams, στην ομάδα των πλέον καταρτισμένων και πετυχημένων ειδικών στους κτιριακούς αυτοματισμούς. Εκμεταλλεύσου τη μεγάλη εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση του δικτύου μας, και γίνε και εσύ ένας από τους πλέον περιζήτητους επαγγελματίες στο χώρο των κατασκευών.

   

  Μέσα σε ένα περιβάλλον οξύτατου ανταγωνισμού και αναρίθμητων επιλογών και κινδύνων, η εξίσωση της e-dreams αναπτύσσεται για περισσότερο από 10 χρόνια και προσφέρει σιγουριά, εξέλιξη και απτά πλεονεκτήματα.

   

  Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον για συνεργασία με την εταιρία μας ο καλύτερος τρόπος είναι συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ:

  Φόρμα Εμπορικής Συνεργασίας