ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ZENNIO

H ZENNIO ισπανική εταιρία με έδρα το Τολέδο, είναι γνωστή παγκόσμια για την εξειδίκευσή της σε λύσεις ΚΝΧ. Με δραστηριότητες και παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παρέχει σύγχρονες, λειτουργικές και έξυπνες λύσεις αυτοματισμού για σπίτια, κτίρια και ξενοδοχεία, προσφέροντας άνεση διαβίωσης, μείωση κατανάλωσης ενέργειας, και εξοικονόμηση κόστους.

Στον πυρήνα της τεχνολογίας της ZENNIO είναι το πάθος για την ΚΝΧ καινοτομία που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Η ZENNIO εστιάζει τις προσπάθειές της στη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων, λύσεων ΚΝΧ, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής και σχεδιαστικές τάσεις.

Με τα υλικά της ZENNIO μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν εξαιρετικές λύσεις φωτισμού (dimming, RGB), θέρμανσης και κλιματισμού ΚΝΧ που θα εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης για τον επενδυτή. Επίσης οι λύσεις της ZENNIO μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία με άλλες συσκευές και συστήματα.

Δείτε όλα τα προϊόντα της ZENNIO στον ανανεωμένο κατάλογο προϊόντων εδώ

 


 

Προς την κατεύθυνση των λύσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φυλλάδιό μας για να προσθέσετε ένα αστέρι στο έργο σας

ή δείτε την πλήρη παρουσίαση προϊόντων και λύσεων

Οι τυπικές λύσεις της ZENNIO μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε 3 τύπους,

Standard, Advanced και Premium

 


 

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα, την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό και την υποστήριξη το εξειδικευμένο προσωπικό της e-dreams ως επίσημος αντιπρόσωπος της ZENNIO, είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχει συμβουλές και υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για μια προσωπική παρουσίαση των λύσεων της ZENNIO σε πραγματικές συνθήκες.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Περιοχή (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (προαιρετικό)

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

 


Για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων ZENNIO, όπως και τα προγράμματα εφαρμογών ETS (Application software) μπορείτε να επισκεφθείτε τη κάθε σελίδα προϊόντος στον κεντρικό online κατάλογο της ZENNIO

Αγγλικός κατάλογος με ETS program