ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

“Η εξέλιξη της τεχνολογίας δημιουργεί ένα κενό ανάμεσα στην τεχνική και στην τέχνη, ανάμεσα στην νέα τεχνολογία και σε αυτόν που πρέπει να τη χρησιμοποιήσει για να παράγει έργο.
Σκοπός της e-dreams Academy είναι να μεταδώσει την τεχνογνωσία που κερδήθηκε μέσα από σειρά επιτυχημένων, ή και λιγότερο επιτυχημένων έργων, από επαγγελματίες με θεωρητικό υπόβαθρο και αγάπη για τη δουλειά τους, και έτσι να μειώσει αυτό το κενό, να κάνει ευκολότερο το συνολικά απλό και το συνολικά αποδοτικό σε ένα σύστημα ελέγχου κτιριακών αυτοματισμών.”

Γιώργος Τάτσης, ιδρυτής e-dreams Academy

Έχουμε ένα σωρό καταπληκτικά εργαλεία στα χέρια μας, που λειτουργούν σε ανοιχτά περιβάλλοντα στο KNX και το IP. Θεωρητικά, όλοι μας θα μπορούσαμε να βρούμε αυτές τις πληροφορίες στο google, ή ακόμη και εδώ, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και ρίσκο να μετατρέψουμε αυτή τη πληροφορία σε γνώση “χωρίς εγγύηση”.

Παρακολουθώντας ένα ηλεκτρονικό ή ένα πραγματικό “πυκνό” σεμινάριο της e-dreams Academy (αυτό με τα μολύβια και τις σημειώσεις, αλλά χωρίς τα τηλέφωνα) κερδίζετε χρόνο και εμπιστοσύνη ότι είσαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Γνωρίστε καλύτερα τα “όπλα” που έχουμε σήμερα στον αγώνα να αντιστρέψουμε την αναποτελεσματική λειτουργία των κτιρίων μας, του σπιτιού μας, του περιβάλλοντός μας.

 

ΚΝΧ για αρχάριους [webinar]

KNX για αρχάριους

KNX Basic Course [πιστοποιημένο]

KNX Basic Course

KNX Advanced Course [πιστοποιημένο]

KNX Advanced Course

Περισσότερα, θεματικά σεμινάρια υπό κατασκευή! Επικοινωνήστε μαζί μας

Για σένα:
Από τις αρχές του 2017 η e-dreams Academy λειτουργεί ανεξάρτητα από την e-dreams και αναπτύσσεται στο παγκόσμιο περιβάλλον προς 2 κατευθύνσεις:

  • το smarthome και τη τεχνολογία για το IoT γενικά
  • την εκπαίδευση από απόσταση

e-dreams Academy

e-dreams Academy   Βρείτε περισσότερα εδώ στα Αγγλικά