ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δημιουργεί ένα κενό ανάμεσα στην τεχνική και στην τέχνη, ανάμεσα στην νέα τεχνολογία και σε αυτόν που πρέπει να τη χρησιμοποιήσει για να παράγει έργο. Σκοπός της e-dreams Academy είναι να μεταδώσει την τεχνογνωσία που κερδήθηκε μέσα από σειρά επιτυχημένων, ή και λιγότερο επιτυχημένων έργων, από επαγγελματίες με θεωρητικό υπόβαθρο και αγάπη για τη δουλειά τους, και έτσι να μειώσει αυτό το κενό, να κάνει ευκολότερο το συνολικά απλό και το συνολικά αποδοτικό σε ένα σύστημα ελέγχου κτιριακών αυτοματισμών.”

 

    Γιώργος Τάτσης, ιδρυτής e-dreams Academy

 

Έχουμε ένα σωρό καταπληκτικά εργαλεία στα χέρια μας, που λειτουργούν σε ανοιχτά περιβάλλοντα στο KNX και το IP. Θεωρητικά, όλοι μας θα μπορούσαμε να βρούμε αυτές τις πληροφορίες στο google, ή ακόμη και εδώ, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και ρίσκο να μετατρέψουμε αυτή τη πληροφορία σε γνώση “χωρίς εγγύηση”.

 

Παρακολουθώντας ένα ηλεκτρονικό ή ένα πραγματικό “πυκνό” σεμινάριο της e-dreams Academy (αυτό με τα μολύβια και τις σημειώσεις, αλλά χωρίς τα τηλέφωνα) κερδίζετε χρόνο και εμπιστοσύνη ότι είσαστε στη σωστή κατεύθυνση. Γνωρίστε καλύτερα τα “όπλα” που έχουμε σήμερα στον αγώνα να αντιστρέψουμε την αναποτελεσματική λειτουργία των κτιρίων μας, του σπιτιού μας, του περιβάλλοντός μας.

KNX για αρχάριους (webinar)

Τι είναι το KNX;

 

Αποτελεί το Παγκόσμιο Πρότυπο για τον Οικιακό και Κτιριακό Έλεγχο. Για να μεταφερθουν δεδομένα ελέγχου σε όλα τα εξαρτήματα της διαχείρισης του κτιρίου, απαιτείται ένα σύστημα που θα λειτουργεί αποκεντρωμένα, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα εξαρτήματα του επικοινωνούν μέσω μια κοινής γλώσσας. Ένα σύστημα ανεξάρτητο κατασκευαστή και τομέων εφαρμογών, δηλαδή το ΚΝΧ bus. Μέσω του ΚΝΧ όλες οι συσκευές είναι σε θέση να ανταλλάσουν πληροφορίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KNX Basic Course (πιστοποιημένο)

Αυτό είναι το πιστοποιημένο κλασσικό σεμινάριο του οργανισμού KNX για την είσοδό σας στον κόσμο των κτιριακών αυτοματισμών ως KNX partner. Διαρκεί 40 διδακτικές ώρες, στην e-dreams Academy το πραγματοποιούμε σε 4,5 συνεχόμενες ημέρες. Στη πράξη, η κατανόηση της θεωρίας και της τεχνολογίας KNX χτίζεται πάνω σε πραγματικές ασκήσεις στα ανανεωμένα εκπαιδευτικά μας panel, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου είναι απαραίτητο. Από τις αρχές του 2017 η e-dreams Academy λειτουργεί ανεξάρτητα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KNX Advanced Course (πιστοποιημένο)

Είναι το επίσημο σεμινάριο του οργανισμού KNX για το επόμενο βήμα στους κτιριακούς αυτοματισμούς με το KNX. Διαρκεί  διδακτικές ώρες, στην e-dreams Academy. Στη πράξη, η κατανόηση της θεωρίας και της τεχνολογίας KNX χτίζεται πάνω σε πραγματικές ασκήσεις στα ανανεωμένα εκπαιδευτικά μας panel, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου είναι απαραίτητο. Το KNX Advanced είναι ένα πολύ διαφορετικό σεμινάριο από το BASIC.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other