ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Συστήματα αυτοματισμού KNX για το Μηχανικό 

Σε ένα περιβάλλον που διαρκώς εξελίσσεται, μπορεί να είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις προσωρινά, αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο για να δώσεις μια απλή και ανθεκτική λύση. Αν το ζητούμενο για εσένα είναι η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα μιας σύγχρονης και έξυπνης λύσης, τότε η e-dreams είναι ο συνεργάτης που μπορεί αποδεδειγμένα να σου τα εξασφαλίσει.

Γνωρίζεις ήδη πολύ καλά ότι οι ανάγκες των πελατών σου αλλάζουν συνεχώς. Απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις που να τους προσφέρουν άνεση, οικονομία, ευελιξία και ασφάλεια. Για αυτούς τους λόγους σήμερα, αλλά και από την πρώτη μέρα που ασχοληθήκαμε με τους κτιριακούς αυτοματισμούς, θεωρούμε ως βέλτιστη επιλογή οικιακών και κτιριακών αυτοματισμών, το Ενιαίο Διεθνές Πρότυπο KNX, τεχνολογία που υποστηρίζεται από εκατοντάδες κατασκευαστές, διασφαλίζοντας έτσι ένα μεγάλο εύρος διαθέσιμων προϊόντων με απόλυτη συμβατότητα μεταξύ τους.

συστήματα αυτοματισμού λειτουργίες

Στην καινοτομία του ΚΝΧ προσθέτουμε την εμπειρία και τις δοκιμασμένες λύσεις της e-dreams, και σου προσφέρουμε τη δυνατότητα μέσα από τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια ή και τις προστιθέμενες υπηρεσίες των συνεργατών μας, να απογειώσεις την αποτελεσματικότητά σου με λιγότερο ρίσκο και περισσότερα οφέλη, που θα συμβάλουν στην βέλτιστη εκπλήρωση των επιθυμιών των πελατών σου.

Στο πλαίσιο αυτό της μεταξύ μας ώσμωσης, θα ήταν μια ευχάριστη άσκηση για εμάς να μας φέρεις οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης, κλιματισμού ή αερισμού επιθυμείς, και να σου παρουσιάσουμε πως μπορείς να το ελέγξεις αποδοτικότερα και παραγωγικότερα, μέσα από ένα απλούστατο χειριστήριο/interface.

συστήματα αυτοματισμού - απομακρυσμένος έλεγχος

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου σου, από μια μικρή κατοικία με μια ζώνη θέρμανσης έως ένα συγκρότημα κτιρίων με αυξημένες ανάγκες BMS και Integration μεταξύ των υποσυστημάτων η ιδέα είναι η ίδια. Χρειάζεσαι κάτι που να λειτουργεί για τον τελικό χρήστη.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ο κατάλληλος άνθρωπος, θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σου:

    close

    Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

    Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

    (Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)