ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ

Αν ψάχνεις να είναι η επένδυσή σoυ πιο αποδοτική, να κερδίζει την πρώτη εντύπωση και να ξεχωρίζει σε ποιότητα και καινοτομία, τότε η εμπειρία της e-dreams και η έξυπνη τεχνογνωσία της είναι η καλύτερη επιλογή σου.

Ένα έξυπνο κτίριο είναι κάτι παραπάνω από μια συλλογή έξυπνων συσκευών για εσένα. Είναι πρώτα απ’ όλα μια σταθμισμένη οικονομικά επένδυση και μια πηγή προστιθέμενης αξίας κατά την πώληση, την ενοικίαση και την μεταπώληση του ακινήτου σου.

Είναι ο τρόπος του μέλλοντος στο σήμερα που προσδίδει στον αγοραστή μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία σύγχρονου, ασφαλούς και άνετου περιβάλλοντος. Φαντάσου να δείχνεις ένα ακίνητο σε ένα πελάτη σου και την ίδια στιγμή μέσα από μια όμορφη, απλή και χρηστική εφαρμογή (app) στο κινητό , στο tablet ή στον τοίχο, να ρυθμίζεις τις τέντες, να ελέγχεις τον φωτισμό, τον κλιματισμό και τις θερμοκρασίες. Τόσο απλά, αβίαστα και έξυπνα, του έχεις αποσπάσει την προσοχή του και έχεις κερδίσει τον ενθουσιασμό του.

Επενδύοντας στις καινοτόμες και έξυπνες λύσεις της e-dreams εξασφαλίζεις αξιοπιστία, ελεγχόμενο κόστος, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υποδομές για επεκτασιμότητα, αναβάθμιση ή αλλαγή χρήσης και ευελιξία. Χρησιμοποιώντας το διεθνές και ανοικτό πρότυπο ΚΝΧ εγγυούμαστε το future proof της πιστοποίηση της ποιότητας , της διάρκειας και της αντοχής, που απαιτεί το υψηλό επίπεδο παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου των υλικών.

Η e-dreams έχει καθιερωθεί στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης εγκατάστασης και τεχνολογίας. Έλα σήμερα κιόλας σε επαφή μαζί μας και αύξησε την αξία των κατασκευών σου προσφέροντας στους πελάτες σου το προνόμιο της πιο ολοκληρωμένης λύσης κτιριακού αυτοματισμού.

Για σένα: