e-dreamsworkplace
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ένα πλήρες ολοκληρωμένο κατάστημα, το οποίο προσφέρει, εκτός από “απεριόριστους” κωδικούς, σημαντικές τεχνικές πληροφορίες και ολοκληρωμένες λύσεις για σένα, όλα από μία πηγή.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το e-dreams network είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που διαθέτουν αυξημένες ικανότητες και τεχνογνωσία ολοκλήρωσης συστημάτων κτιριακού αυτοματισμού και που με τις υπηρεσίες του προσφέρει αξία στα προϊόντα της e-dreams, καλύπτωντας πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου σου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η e-dreams είναι η μόνη ελληνική εταιρία που μπορεί να εγγυηθεί την καλή λειτουργία του συστήματος του έξυπνου κτιρίου σου χάρη στο άρτια καταρτισμένο και σωστά εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών της.

Η e-dreams είναι μια εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στη διακίνηση προϊόντων κτιριακού αυτοματισμού. Από την ίδρυσή της το 2005 αναπτύσσει συνεχώς μια ολοκληρωμένη εμπορική δράση, που συνοδεύεται από την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων και λύσεων που παρέχει. Ερευνά και παρακολουθεί την παγκόσμια αγορά και τις τάσεις που διαμορφώνονται. Δοκιμάζει πρώτη και ελέγχει όλα της τα προϊόντα και υλικά, με αποτέλεσμα να προσφέρει τη μέγιστη αξιοπιστία και λειτουργικότητα στους πελάτες και συνεργάτες της. Με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία της τεχνικής ΚΝΧ και των τεχνολογιών IP, συνθέτει έξυπνες και υψηλής αισθητικής αποδοτικές λύσεις.

 

Η e-dreams αποτελεί μοναδική επιλογή γιατί:

 

   • Μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας
   • Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων KNX με αποκλειστικές αντιπροσωπείες DIVUS, ZENNIO και ELDAT, αλλά και δυνατότητα προμήθειας όλων των απαραίτητων υλικών και περιφερειακών συστημάτων για την ολοκλήρωση του έργου.
   • Προσφέρει στους συνεργάτες της άμεση τεχνική υποστήριξη σε κατανοητή γλώσσα
   • Ενεργοποιεί μηχανισμούς πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης μέσα από το κανάλι επικοινωνίας των συνεργατών της
    έχει συγκεκριμένη εμπορική πολιτική εστιασμένη στο e-dreams network
   • Παρέχει συνεχή και ουσιαστική τεχνική εκπαίδευση

 

Η ιστορία μας

 

Η e-dreams αποτελεί ιστορική συνέχεια – και συνοδοιπόρο για κάποια χρόνια – της GTA, ενσωματώνοντας έτσι υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών χρόνων, πολύπλοκων έργων και διαφορετικών εξειδικεύσεων και αντικειμένων.

Εν αρχή λοιπόν:

 

   • Το 1998 ξεκινά η GTA από τον Γιώργο Τάτση με έδρα Αγίας Γλυκερίας 21 στο Γαλάτσι. Παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης ηλεκτρονικών και βιομηχανικών αυτοματισμών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και κτιριακών αυτοματισμών με PLC
   • Το 2000 επικεντρώνεται στα συστήματα κτιριακών αυτοματισμών ανοιχτής αρχιτεκτονικής (EIB, Echelon LonWorks) και αντιπροσωπεύει την SeaChange από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Afcon PCIM SCADA από το Ισραήλ
   • Το 2003 θέτει σε λειτουργία το σύστημα ελέγχου αρχιτεκτονικού φωτισμού στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το σύστημα instabus της Siemens ελέγχει περισσότερους από 70 πίνακες φωτισμού και 1300 συσκευές, σε δύο περιοχές (EIB areas).
   • Το 2005 ιδρύεται η e-dreams σε συνεργασία με την Smartmagna ΕΠΕ. Αποτελεί το πρώτο online ηλεκτρονικό κατάστημα με υλικά KNX/EIB των εταιριών Siemens, Gira, Merten Altenburger
   • To 2008 ιδρύεται νέα εταιρεία με νομικό πρόσωπο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΤΣΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ. Οι δραστηριότητες GTA και e-dreams συγχωνεύονται. Παραδίδεται το έργο «Σύστημα ελέγχου φωτισμού εμπορικού κέντρου athensheart» σε ένα μήνα. Ανάληψη μελέτης ΚΝΧ για το έργο Costa Navarino ως υπεργολάβος της Τρίεδρος ΑΕ. Παράλληλα εντατικοποιείται η ανάπτυξη δικτύου e-dreams partners και θέτονται τα θεμέλια για το knx forum.
   • To 2010 αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση των εταιριών μελών του KNX association, Divus και Zennio. Παράλληλα στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του επιχειρηματικού πλάνου επεκτείνεται το δίκτυο e-dreams partner, λειτουργεί το knx forum, ανανεώνονται τα σήματα και όροι συνεργατών, ενώ μεταφέρεται η έδρα της εταιρίας στη Τράλλεων 129 στο Γαλάτσι (και παραμένει έως σήμερα), σε πλήρως ανακαινισμένα και διαμορφωμένα νέα γραφεία της εταιρίας.
   • To 2011 στο πλαίσιο λειτουργικών επιμερισμών, η GTA περιορίζεται στη μελέτη αυτοματισμών και συμβουλών ενεργειακής απόδοσης και βιωσιμότητας ενώ παράλληλα η e-dreams αναγνωρίζεται ως εκπαιδευτικό κέντρο του οργανισμού ΚΝΧ. Ανανεώνονται τα σήματα forum και ορίζεται ξεχωριστή δραστηριότητα για την e-dreams Academy.
   • Το 2013 ξεκινάει η παραγωγή των σεμιναρίων KNX for beginners
   • Από το 2016 η e-dreams και το e-dreams network ξεκινούν και ολοκληρώνουν μια σειρά από επιτυχημένα ξενοδοχειακά έργα
   • Το 2017 η e-dreams Academy και οι δραστηριότητες του KNX training απευθύνονται πλέον στην παγκόσμια αγορά με έδρα την Ολλανδία

 

 

Το μέλλον μας

 

Σε ένα περιβάλλον που διαρκώς εξελίσσεται, μπορεί να είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις προσωρινά, αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο για να δώσεις μια απλή και ανθεκτική στο χρόνο λύση, τουλάχιστον όταν αφορά συστήματα που λειτουργούν βάσει προδιαγραφών όπως είναι οι κτιριακοί αυτοματισμοί. Στην εποχή του IoT (Internet of thinks) το ΚΝΧ είναι ήδη πολλά βήματα μπροστά σε εφαρμογές και αξιοπιστία, δίνοντας έτσι στην e-dreams το τεχνολογικό πλεονέκτημα και το αέρα του πρωτοπόρου. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει περισσότερα και καλύτερα έξυπνα κτίρια για όλους, πιο απλά και πιο οικονομικά.

 

Στην e-dreams εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση για:

 

   • να σας προσφέρουμε το σωστό ολοκληρωμένο προϊόν-λύση που ισορροπεί ανάμεσα στην καινοτομία και τη συνήθειά σας
   • να σας προσφέρουμε τυποποιημένες και αποδοτικές υπηρεσίες που σέβονται το χρόνο σας
   • να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα του δικτύου συνεργατών μας
   • να βελτιώσουμε τη γνώση μας σε τεχνολογίες που θα είναι εδώ και αύριο
   • να βρούμε τον πιο αποδοτικό, ασφαλή και βιώσιμο τρόπο να αναπτυσσόμαστε

 

Για να ξεκινήσετε εμπορική συνεργασία με την εταιρία μας ο καλύτερος τρόπος είναι συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ

Φόρμα Εμπορικής Συνεργασίας
Τραπεζικοί Λογαριασμοί & Φορολογικά Στοιχεία