ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

DIVUS

Η DIVUS προσφέρει ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο οπτικοποιημένων λύσεων ΚΝΧ που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και προδιαγραφές  κάθε έργου. Με εύχρηστη και φιλική τεχνολογία μέσω των επιτοίχιων οθονών αφής, των  smartphones και των tablets, η οπτικοποίηση και ο έλεγχος των αυτοματισμών του κτιρίου γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία για τον επαγγελματία και τον ένοικο.

H DIVUS είναι μια παγκόσμια εταιρία που προσφέρει οθόνες αφής και ολοκληρωμένες λύσεις για τον κτιριακό και τον βιομηχανικό αυτοματισμό. Η έδρα της εταιρίας είναι στο ηλιόλουστο Αππιάνο στο Νότιο Τυρόλο της Ιταλίας, όπου τα στελέχη της εταιρίας καινοτομούν διαρκώς, δημιουργώντας νέες προϊόντα και λύσεις με μοναδικά πλεονεκτήματα.

Μπορείτε να δείτε τον ενημερωμένο κατάλογο προϊόντων :

DIVUS Catalogue

και το διαφημιστικό φυλλάδιο

DIVUS Flyer

Touchpanel

Το χαρτοφυλάκιο της DIVUS οθόνης αφής είναι μεγάλο και εκτείνεται από 7’’ έως 22’’. Σε αυτές τις οθόνες μπορείτε άφοβα να εγκαταστήσετε το software που επιθυμείτε για να ελέγξετε την δική σας εγκατάσταση KNX. 100% συμβατό με GIRA HOME SERVER, ELVIS και JUNG FACILITY PILOT και πολλές ακόμη υλοποιήσεις λογισμικών / servers.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα ενημερωτικά φυλλάδια:

DIVUS Touchzone DIVUS Superio DIVUS Home

 

KNX CONTROL

Το OPTIMA INTERFACE αποτελεί το βήμα προς την απλότητα για τον ολοκληρωμένο έλεγχο μιας εγκατάστασης KNX. Μια ολοκληρωμένη λύση hardware και software που χαμηλώνει τα κόστη εγκατάστασης προσθέτοντας το μοναδικό και βραβευμένο ιταλικό Design. Μπορούμε να επιλέξουμε τον DIVUS KNXSERVER και όσες οθόνες χρειαζόμαστε ή μια stand-alone συσκευή την DIVUS KNXSUPERIO σε 10″ έως 19″ στα χρώματα της επιλογής μας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο:

KNX Control

 

Θυροτηλεόραση IP

Η ίδια οθόνη χρησιμοποιείται ως τηλέφωνο. Αντί να προσθέτουμε κόστη σε ένα σύστημα ελέγχου KNX μπορούμε να αφαιρούμε προσθέτοντας λειτουργίες ενδοεπικοινωνίας πάνω στο δίκτυο IP μέσα από ένα σταθερό και φιλικό περιβάλλον. Ανάλογα με το μέγεθος του έργου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο DIVUS KNXSERVER ως κεντρικό στοιχείο ενδοεπικοινωνίας ή, σε περιπτώσεις γραφείων, οι IP θυροτηλεοράσεις της DIVUS μπορούν να συνδεθούν σε μεγαλύτερους VoIP server ή ακόμη και στον δικό σας SIP server (επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ποιους SIP server έχουμε δοκιμάσει)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα ενημερωτικά φυλλάδια:

Video Phone  Open Door 

 

Η e-dreams είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της DIVUS στην Ελλάδα με λειτουργικό showroom όπου μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα του ιταλικού οίκου.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για μια προσωπική παρουσίαση των λύσεων της DIVUS σε πραγματικές συνθήκες.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Περιοχή (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (προαιρετικό)

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

Μην αφήνετε την τεχνολογία να σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ένας συνεργάτης της e-dreams μπορεί να την προσαρμόσει στα δικά σας μέτρα!