ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ

Το ξενοδοχείο σήμερα είναι μια πολύπλοκη εγκατάσταση που υπερβαίνει τον παραδοσιακό του ρόλο να παρέχει ένα μέρος μόνο για κατάλυμα. Στοχεύει όλο και περισσότερο προς την προσφορά κατάλληλου περιβάλλοντος για εργασία, ξεκούραση και ανανέωση της σωματικής ευεξίας. Οι παλιές συμβατικές λογικές διαχείρισης εγκαταλείπονται υπέρ των σύγχρονων προηγμένων τεχνολογικά λύσεων που μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές και αυξανόμενες ανάγκες σου.

Σε καλωσορίζουμε σε ένα Έξυπνο Ξενοδοχείο. Αυτό που προβλέπει τις ανάγκες των πελατών σου και του προσωπικού σου. Ένα ξενοδοχείο όπου η υπηρεσία συναντά την εξαιρετική εμπειρία για τους επισκέπτες του και εγγυάται την επιστροφή τους. Ένα ξενοδοχείο όπου η μοναδική εμφάνιση των απαραίτητων χειριστηρίων συνδυάζεται αρμονικά με την αρχιτεκτονική ιδέα και χρήση του κάθε χώρου. Ένα ξενοδοχείο με εξατομικευμένο χαρακτήρα και υπηρεσίες σε όλους τους χώρους από την υποδοχή, τα δωμάτια και τα εστιατόρια έως τις αίθουσες συνεδριάσεων, τα γυμναστήρια και τα spa.

Η e-dreams έχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα προϊόντα που απαιτούνται για να σχεδιάσει για εσένα προσαρμοσμένες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Λύσεις με βασικό κορμό τα υλικά και την τεχνογνωσία της Zennio και της DIVUS που έχουν καταξιωθεί με έργα σε ξενοδοχεία παγκόσμιου ενδιαφέροντος, και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα η εταιρία μας. Λύσεις βασισμένες και εγγυημένες παγκοσμίως σε ανοιχτά πρότυπα για τον έλεγχο συστημάτων κτιριακού αυτοματισμού, βασική προϋπόθεση για την ασφάλεια της επένδυσή σου. Λύσεις που θα σου παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο λειτουργιών όπως κλιματισμός, φωτισμός, ρολά, ασφάλεια και άλλες που συμμετέχουν στην διαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτης σου. Λύσεις που επιτυγχάνουν σημαντική διαχείριση κόστους, κατανάλωσης ενέργειας, και είναι αξιόπιστες χωρίς αστοχίες και προβλήματα συντήρησης.

Η e-dreams και το δίκτυο συνεργατών της, με βαθύτατη γνώση του περιβάλλοντος και του κλάδου σου, έχει την δυνατότητα να κάνει ολοκληρωμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σου και να παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη στο ξενοδοχειακό αυτοματισμό.

Για σένα: