ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ

Το Έξυπνο Ξενοδοχείο σου

“Όταν οι συνθήκες άνεσης επιτευχθούν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και η τεχνολογία εναρμονιστεί με το περιβάλλον οι καλεσμένοι μόνο χαλάρωση και αρμονία μπορεί να νιώσουν.”

Το ξενοδοχείο σήμερα είναι μια πολύπλοκη εγκατάσταση που υπερβαίνει τον παραδοσιακό του ρόλο να παρέχει ένα μέρος μόνο για κατάλυμα. Στοχεύει όλο και περισσότερο προς την προσφορά κατάλληλου περιβάλλοντος για εργασία, ξεκούραση και σωματική ευεξία.

Οι παλιές συμβατικές λογικές διαχείρισης εγκαταλείπονται υπέρ των σύγχρονων προηγμένων τεχνολογικά λύσεων που μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές και αυξανόμενες ανάγκες σου.

έξυπνο ξενοδοχείο iwac display

Σε καλωσορίζουμε σε ένα Έξυπνο Ξενοδοχείο. Αυτό που προβλέπει τις ανάγκες των πελατών σου αλλά και του προσωπικού σου. Ένα ξενοδοχείο όπου η μοναδική εμφάνιση των απαραίτητων χειριστηρίων συνδυάζεται αρμονικά με την αρχιτεκτονική ιδέα και χρήση του κάθε χώρου. Διαθέτει εξατομικευμένο χαρακτήρα και υπηρεσίες σε όλους τους χώρους από την υποδοχή, τα δωμάτια και τα εστιατόρια έως τις αίθουσες συνεδριάσεων, τα γυμναστήρια και τα spa. Το ξενοδοχείο όπου η εξαιρετική εμπειρία διαμονής για τους επισκέπτες του εγγυάται την επιστροφή τους. Ένα ξενοδοχείο που το σύστημα ελέγχου του ενημερώνει το προσωπικό υποστήριξης για οποιοδήποτε θέμα συντήρησης.

έξυπνο ξενοδοχείο z41

Η e-dreams έχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα προϊόντα που απαιτούνται για να σχεδιάσει για εσένα προσαρμοσμένες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Λύσεις με βασικό κορμό τα υλικά και την τεχνογνωσία της Zennio και της DIVUS που έχουν καταξιωθεί με έργα σε ξενοδοχεία παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Λύσεις βασισμένες και εγγυημένες παγκοσμίως σε ανοιχτά πρότυπα για τον έλεγχο συστημάτων κτιριακού αυτοματισμού, βασική προϋπόθεση για την ασφάλεια της επένδυσής σου. Λύσεις που θα σου παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο λειτουργιών όπως κλιματισμός, φωτισμός, ρολά, ασφάλεια και άλλες που συμμετέχουν στην διαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτης σου. Λύσεις που επιτυγχάνουν σημαντική διαχείριση κόστους, κατανάλωσης ενέργειας, και είναι αξιόπιστες χωρίς αστοχίες και προβλήματα συντήρησης.

έξυπνο ξενοδοχείο 3d

Η e-dreams και το δίκτυο συνεργατών της, με βαθύτατη γνώση του περιβάλλοντος και του κλάδου σου, έχει την δυνατότητα να κάνει ολοκληρωμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σου και να παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη στο ξενοδοχειακό αυτοματισμό.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ο κατάλληλος άνθρωπος θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σου:

 

     

    κατέβασε εδώ το σχετικό ενημερωτικό υλικό