ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

Ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης

Για τον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη η έγκαιρη γνώση, η σωστή πρόβλεψη και η καλή προετοιμασία του είναι βασικοί παράγοντες της επαγγελματικής του επιτυχίας, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η τεχνολογική ανάπτυξη συνδέεται με πολλά ηλεκτρολογικά θέματα.

Ο “σωστός” ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης θα πρέπει συνεχώς να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται, πάνω στις νέες τεχνολογίες, οι οποίες αλλάζουν καθημερινά.

Ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες -Ο Γιώργος Σαρρής επί το έργον

Αν το κυρίαρχο για σένα είναι να διαφοροποιηθείς ποιοτικά, να αυξήσεις την αξία της δουλειάς σου και να προσφέρεις ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, τότε η e-dreams και το οικοσύστημα συνεργατών της, καθώς και η γνώση σε τεχνολογίες κτιριακών αυτοματισμών, σου προσφέρουν την ευκαιρία να είσαι απαραίτητος για κάθε μηχανικό ή ιδιώτη και τη δυνατότητα να διευρύνεις την κερδοφορία σου.

Η τεχνική ΚΝΧ είναι ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια ενός ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη και χρησιμοποιώντας το με τον κατάλληλο τρόπο μπορείς να προσφέρεις έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις με λειτουργικότητα που, ούτε με τη συμβατική τεχνική ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, ούτε με την πληθώρα των έξυπνων ασύρματων συσκευών ή gadget μπορούν τελικά να υλοποιηθούν.

ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης λύσεις

Η μελέτη, η κατασκευή, ο προγραμματισμός και η συντήρηση οποιασδήποτε σύγχρονης εγκατάστασης είναι υπόθεση ενημερωμένων, εκπαιδευμένων και δραστήριων ηλεκτρολόγων. Μην περιμένεις από τον υποψήφιο πελάτη σου να σε οδηγήσει ή να σου ζητήσει κάτι καινούργιο. Στο δικό σου χέρι βρίσκεται, να οδηγήσεις τον υποψήφιο πελάτη σου, στην πιο λειτουργική και αξιόπιστη λύση γι’ αυτόν.

Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά στην οικογένεια συνεργατών της e-dreams και να γνωρίσεις την κορυφαία και δοκιμασμένη τεχνολογία ελέγχου κτιριακών αυτοματισμών KNX μέσα από τα μοναδικής αξίας εκπαιδευτικά μας σεμινάρια, επενδύοντας έτσι σε μια εταιρία με πολύχρονη εμπειρία και εφαρμοσμένη γνώση κτιριακού αυτοματισμού.

ηλετρολόγοι εγκαταστάτες KNX basic course

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες