ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ

Για τον προγραμματιστή – KNX Partners

Στην εποχή μας οι έξυπνες τεχνολογίες και ο προγραμματισμός μιας ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης δεν αφορούν ένα μικρό κομμάτι της αγοράς. Η αυτοματοποίηση και η δικτύωση είναι πια μέρος της ζωής μας και προσφέρουν έξυπνα περιβάλλοντα διαβίωσης με άνεση, ασφάλεια και διαχείριση διαθέσιμων πόρων.

Η e-dreams με την πολύχρονη εμπειρία και την εφαρμοσμένη γνώση κτιριακού αυτοματισμού σε προσκαλεί να επενδύσεις σε ένα ευρύ φάσμα προγραμματισμού εφαρμογών κτιριακού και οικιακού ελέγχου, με εύρος από το φωτισμό και τον έλεγχο σκίασης έως τα συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού, εποπτείας, συναγερμού, διαχείρισης ενέργειας, μετρήσεων καθώς και οικιακών συσκευών, ηχητικών εγκαταστάσεων που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές μιας σύγχρονης κατοικίας, ενός συγκροτήματος κτιρίων ή ακόμη και μιας έξυπνης πόλης.

KNX Partners ETS5

 

Η τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού ΚΝΧ και το Engineering Tool Software (ETS) είναι τα εργαλεία που σου επιτρέπουν τον σχεδιασμό, την παραμετροποίηση και τον προγραμματισμό μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, προσφέροντάς σου ευελιξία, ακρίβεια και αξιοπιστία στην ποιότητα της δουλειάς σου.

Επένδυσε στη γνώση μιας σύγχρονης κι εύκολης στη χρήση τεχνολογίας, μέσα από τη συμμετοχή σου στα μοναδικής αξίας εκπαιδευτικά μας σεμινάρια, για να προσφέρεις πιο ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένη προστιθέμενη αξία για σένα και τους πελάτες σου. Γίνε τώρα κι εσύ μέλος της οικόγενειας των KNX Partners.

Αν είναι η πρώτη φορά που ακούς για το KNX, παρακολούθησε ένα μοναδικής αξίας online σεμινάριο

Υπό κατασκευή ακόμη!

 

KNX Partners όλη η γνώση στα χέρια σας!

Αν είσαι ήδη νέος KNX Partner, καλώς ήρθες στην οικογένεια του KNX!
Χρησιμοποιώντας το Διεθνές Πρότυπο KNX και το καταπληκτικό εργαλείο ETS5 ένα εξαιρετικά πλατύ πλήθος δυνατοτήτων είναι στη διάθεσή σου. Μπορεί να σε ενδιαφέρει το εκπαιδευτικό μας πακέτο υλικών που είναι η καλύτερη επιλογή για δοκιμές και κατοχύρωση της ύλης KNX BASIC COURSE αλλά και της ύλης ADVANCED σε δεύτερο στάδιο.

Εάν είσαι ήδη πεπειραμένος στο περιβάλλον προγραμματισμού ΚΝΧ, μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα της οπτικοποίησης του συστήματος ελέγχου DIVUS ΚΝΧSERVER ή να εκμεταλλευτείς παραγωγικά τις απεριόριστες δυνατότητες των συσκευών ZENNIO μέσα από μια πλούσια γκάμα υλικών αλλά και εξελιγμένων παραμέτρων στο πρόγραμμα εφαρμογής τους (Application Software) ώστε να ανταποκριθείς με αξιώσεις στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών σου για απλότητα και αυτοματισμούς.

Κατέβασε το DIVUS PDK με την τελευταία έκδοση για να εγκαταστήσεις και να δοκιμάσεις το περιβάλλον DIVUS OPTIMA στον υπολογιστή σου

DIVUS PDK Download

OPTIMA Admin manual

Αν έχεις εγκατεστημένο το ETS4 ή το ETS5 μπορείς επίσης να κατεβάσεις το αρχείο με παραδείγματα λογικών πράξεων με τα προγράμματα εφαρμογής της Zennio και να αποκτήσεις μια καινούργια οπτική για να διευκολύνεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις την αποτελεσματικότητά σου

Zennio Logical Functions Download

Για περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε τη  φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

Επικοινώνησε μαζί μας

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)