ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ

Στην εποχή μας οι έξυπνες τεχνολογίες και ο προγραμματισμός δεν είναι μια κατάσταση που αφορά ένα μικρό κομμάτι της αγοράς. Η αυτοματοποίηση και η δικτύωση είναι πια μέρος της ζωής μας και προσφέρουν έξυπνα περιβάλλοντα διαβίωσης με άνεση, ασφάλεια και διαχείριση πόρων.

Η e-dreams με την πολύχρονη εμπειρία και την εφαρμοσμένη γνώση κτιριακού αυτοματισμού σε προσκαλεί να επενδύσεις σε ένα ευρύ φάσμα προγραμματισμού εφαρμογών κτιριακού και οικιακού ελέγχου, με εύρος από το φωτισμό και τον έλεγχο σκίασης έως συστήματα ασφαλείας, θέρμανσης, εξαερισμού, κλιματισμού, εποπτείας, συναγερμού, ελέγχου νερού, διαχείριση ενέργειας, μετρήσεων καθώς και οικιακών συσκευών, ηχητικών εγκαταστάσεων και πολλά άλλα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προδιαγραφές μιας κατοικίας, ενός συγκροτήματος κτηρίων ή μιας έξυπνης πόλης.

Η τεχνολογία κτιριακού αυτοματισμού ΚΝΧ και το Engineering Tool Software (ETS5) είναι τα εργαλεία που σου επιτρέπουν το σχεδιασμό, την παραμετροποίηση και τον προγραμματισμό μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, προσφέροντας σου ευελιξία, ακρίβεια και αξιοπιστία στην ποιότητα της δουλειάς σου.

Επένδυσε στη γνώση μιας σύγχρονης και εύκολης στη χρήση τεχνολογίας, μέσα από την συμμετοχή σου στα μοναδικής αξίας εκπαιδευτικά μας σεμινάρια, για να προσφέρεις ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένη προστιθέμενη αξία για σένα και τους πελάτες σου.

Αν είναι η πρώτη φορά που ακούς για το KNX, παρακολούθησε ένα μοναδικής αξίας online σεμινάριο

Υπό κατασκευή

Εάν είσαι ήδη πεπειραμένος στο περιβάλλον προγραμματισμού ΚΝΧ, μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα της αυτόματης οπτικοποίησης του ενοποιημένου περιβάλλοντος ελέγχου DIVUS ΚΝΧ Server ή και να εκμεταλλευτείς παραγωγικά τις απεριόριστες παραμετρικές δυνατότητες των συσκευών ZENNIO ώστε να ανταποκριθείς με αξιώσεις στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών σου.

Η ένταξή σου στην οικογένεια συνεργατών της e-dreams σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις μέλος μιας παραγωγικής και αποτελεσματικής ομάδας KNX experts και σου εξασφαλίζει μεγαλύτερη περιοχή δημιουργίας κερδών

Για σένα: