Ηλεκτρονικό σεμινάριο knx for beginners

 

 

Τι είναι το KNX;

 

Αποτελεί το Παγκόσμιο Πρότυπο για τον Οικιακό και Κτιριακό Έλεγχο. Για να μεταφερθουν δεδομένα ελέγχου σε όλα τα εξαρτήματα της διαχείρισης του κτιρίου, απαιτείται ένα σύστημα που θα λειτουργεί αποκεντρωμένα, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα εξαρτήματα του επικοινωνούν μέσω μια κοινής γλώσσας. Ένα σύστημα ανεξάρτητο κατασκευαστή και τομέων εφαρμογών, δηλαδή το ΚΝΧ bus. Μέσω του ΚΝΧ όλες οι συσκευές είναι σε θέση να ανταλλάσουν πληροφορίες.

 

Ακούγεται πολύπλοκο αλλά στην ουσία είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι το εργαλείο που θα σου λύσει τα χέρια, θα δώσει ζωή στο μέχρι τώρα άψυχο σπίτι σου ή γραφείο σου. Το ΚΝΧ είναι στην ουσία το μέσο με το οποίο θα ελέγχεις τα πάντα στον χώρο σου.
Στην πράξη παρέχει ένα εύρος εφαρμογών όπως ο φωτισμός, η θέρμανση, ο κλιματισμός, ο έλεγχος σκίασης, η ασφάλεια, η εποπτεία του χώρου, η διαχείριση της ενέργειας, καθώς και ο έλεγχος των οικιακών συσκευών οποιουδήποτε χρώματος.

 

 

ηλεκτρονικό σεμινάριο

 

 


 

Το ΚΝΧ ισοδυναμεί με την Ασφάλεια, την Εξοικονόμιση Ενέργειας και την Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα στις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών του.

 

H καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις.

 

Χρησιμοποιώντας τη σταθερότερη τρέχουσα τεχνολογία, το πάθος μας για αυτό που κάνουμε και όλη την εμπειρία από αναρίθμητες εκπαιδεύσεις συνεργατών και τελικών χρηστών του KNX φτιάξαμε αυτό το σεμινάριο. ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι μηχανικός, αλλά ακόμη και αν είσαι, θα βρείς πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία και τρόπο παρουσίασης για τους αυτοματισμούς και τα δίκτυα!

 

Το ηλεκτρονικό σεμινάριο KNX for beginners είναι επιτέλους έτοιμο!

 

Μπορεί να μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο αλλά αυτό που δημιουργήσαμε είναι κάτι ξεχωριστό και βρίσκεται εδώ για να το παρακολουθήσεις (τώρα που μένουμε όλοι σπίτι).

 

Θέλεις να μάθεις τι ακριβώς είναι το KNX; Μια σειρά από βίντεο και live συναντήσεις στο youtube, θα είναι στη διάθεσή σου για να μπορέσεις να αφομιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα την έννοια αυτή.

 

Δε χρειάζεσαι κάποιο προαπαιτούμενο για να παρακολουθήσεις το ηλεκτρονικό μας σεμινάριο KNX. Όπως θα δεις και στο παρακάτω video αυτό το ηλεκτρονικό σεμινάριο δημιουργήθηκε για να σε βοήθήσουμε να καταλάβεις πως λειτουργούν οι περισσότερες, αν όχι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχεις στο σπίτι σου.

 

Σε περιμένουμε να γνωριστούμε, κάνε την εγγραφή σου εδώ:

 

KNX for beginners

 

Η τιμή του σεμινάριου για το μήνα Απρίλη θα είναι αυτή που αναγράφεται στο σεμινάριο. Μη χάσεις την ευκαιρία 🙂

 

Μπορείς να βρείς και τα υπόλοιπα σεμινάρια μας εδώ:

 

KNX Basic course

 

και για τους πιο προχωρημένους

 

KNX Advanced course

 

 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και δήλωσε συμμετοχή