ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

knx for beginners

Το τέλειο βίντεο παρουσίασης του σεμιναρίου είναι ακόμη υπό κατασκευή.

Τι είναι το KNX;

Αποτελεί το Παγκόσμιο Πρότυπο για τον Οικιακό και Κτιριακό Έλεγχο. Για να μεταφερθουν δεδομένα ελέγχου σε όλα τα εξαρτήματα της διαχείρισης του κτιρίου, απαιτείται ένα σύστημα που θα λειτουργεί αποκεντρωμένα, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα εξαρτήματα του επικοινωνούν μέσω μια κοινής γλώσσας. Ένα σύστημα ανεξάρτητο κατασκευαστή και τομέων εφαρμογών, δηλαδή το ΚΝΧ bus. Μέσω του ΚΝΧ όλες οι συσκευές είναι σε θέση να ανταλλάσουν πληροφορίες.

Ακούγεται πολύπλοκο αλλά στην ουσία είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι το εργαλείο που θα σου λύσει τα χέρια, θα δώσει ζωή στο μέχρι τώρα άψυχο σπίτι σου ή γραφείο σου. Το ΚΝΧ είναι στην ουσία το μέσο με το οποίο θα ελέγχεις τα πάντα στον χώρο σου.
Στην πράξη παρέχει ένα εύρος εφαρμογών όπως ο φωτισμός, η θέρμανση, ο κλιματισμός, ο έλεγχος σκίασης, η ασφάλεια, η εποπτεία του χώρου, η διαχείριση της ενέργειας, καθώς και ο έλεγχος των οικιακών συσκευών οποιουδήποτε χρώματος.

 

Φωτισμός Ρολά &
Τέντες
Συστήματα
Ασφαλείας
Διαχείριση
Ενέργειας
Συστήματα
HVAC
Συστήματα
Εποπτείας
Απομακρυσμένος
Έλεγχος
Μετρήσεις Έλεγχος
Audio/Video
Λευκές
Συσκευές

Το ΚΝΧ ισοδυναμεί με την Ασφάλεια, την Εξοικονόμιση Ενέργειας και την Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα στις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών του.


αν χρειάζεστε να μάθετε περισσότερα για το KNX ξεκινήστε από εδώ (υπό κατασκευή)!
η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε.

Χρησιμοποιώντας τη σταθερότερη τρέχουσα τεχνολογία, το πάθος μας για αυτό που κάνουμε και όλη την εμπειρία από αναρίθμητες εκπαιδεύσεις συνεργατών και τελικών χρηστών του KNX φτιάξαμε αυτό το σεμινάριο. ΔΕΝ χρειάζεται να είστε μηχανικός, αλλά ακόμη και αν είστε, θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία και τρόπο παρουσίασης για τους αυτοματισμούς και τα δίκτυα!

Το σεμινάριο είναι 100% ηλεκτρονικό και βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ.
Ξέρω, αργήσαμε λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημειώσει.