ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ELDAT

Η ELDAT είναι από τους καλύτερους προμηθευτές ασύρματων προϊόντων για αυτοματισμούς. Έχει επενδύσει στη τεχνολογία R/F EasyWave που αναπτύχθηκε ειδικά για τους κτιριακούς αυτοματισμούς. Χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής και παρέχει πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Μπορείτε να δείτε τον ενημερωμένο ελληνικό κατάλογο προϊόντων σε pdf:

Γενικός Κατάλογος

Η εταιρία ξεκίνησε το 1979 στο Βερολίνο με μοναδικό αντικείμενο τις ασύρματες τεχνολογίες. Η έδρα της σήμερα είναι στο Zeesen σε ένα υπερσύγχρονο και μοντέρνο κτίριο, και εξειδικεύεται σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων κτιριακών και βιομηχανικών αυτοματισμών.
Τα προϊόντα της πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ISO, ISO9001:2008 και ISO14001:2004

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα, την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό και την υποστήριξη το εξειδικευμένο προσωπικό της e-dreams ως επίσημος αντιπρόσωπος της ELDAT, είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχει συμβουλές και υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για μια προσωπική παρουσίαση των λύσεων της ELDAT σε πραγματικές συνθήκες.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Περιοχή (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (προαιρετικό)

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)