4 καλοκαιρινά νέα για τους KNX Partners!

Νέα για την παραλία ή το μηχανοστάσιο!

1. Πρώτο νέο στη λίστα μας είναι το ολοκαίνουριο site του KNX Association. Αυτή αλλαγή συγκυριακά συνέπεσε με την ημέρα των εξετάσεων του σεμιναρίου μας (KNX Basic course). Παραλίγο να μη μπορέσουμε να δώσουμε το θεωρητικό κομμάτι της εξέτασης που γίνεται μέσω της πλατφόρμας του KNX. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά 🙂 . Όπως θα δείτε στο site, στη σελίδα του Smart home and building solutions δε θα μπορούσε να λείπει ο νέος μας έρωτας… η Ζ35! Ελάτε να την γνωρίσετε επιτέλους. Έχει να σας μάθει πολλά!

 

 

2. Το επόμενο, είναι το ενεργειακό έργο που πραγματοποιείται τώρα στη Λευκάδα. WAGO ZENNIO, ο ενημερωμένος μηχανολόγος και ο σωστός τεχνίτης από την ομάδα του e-dreams network είναι ο απόλυτος συνδυασμός για την υλοποίηση ενός άρτιου έργου που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο.

 

 

3. Σεμινάριο KNX Basic course! Ήταν ένα διαφορετικό σεμινάριο από όλα τα υπόλοιπα που έχουμε πραγματοποιήσει, η ύλη ίδια και πυκνή αλλά ο χώρος διαφορετικός. Η επιστροφή του Basic course στα γραφεία μας, εκεί όπου φτιάχτηκαν τα εκπαιδευτικά μας πάνελ και πήρε σάρκα και οστά το σεμινάριο έδωσε μια άλλη ενέργεια στην όλη διαδικασία. Συνεχίζουμε δυναμικά και σας περιμένουμε όλους τον Σεπτέμβρη για το επόμενο KNX Basic course!

 

 

4. Τα γραφεία της e-dreams και του e-dreams network θα παραμείνουν κλειστά την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου από τη Δευτέρα 13/8/2018 έως την Παρασκευή 17/8/2018. Σας περιμένουμε όλους ανανεωμένους, ξεκούραστους και ασφαλείς μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή άδεια για ακόμα περισσότερο KNX για ακόμα περισσότερα όνειρα!

 

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Σοφία Φερεντίνου
help people strengthen

close

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)