ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι πάντα σε επαγρύπνηση και θα σου εξασφαλίζει ασφάλεια, οικονομία και άνεση. Ένα σπίτι με καρδιά και νου που θα αισθάνεται και θα αντιδρά, θα ελέγχει και θα συγκρίνει, θα εκτελεί και θα απορρίπτει, θα ενημερώνει και θα ενημερώνεται, με σκοπό πάντα να σε υπηρετεί και να σε φροντίζει διακριτικά.
Ονειρέψου ένα σπίτι του μέλλοντος στο παρόν: Ένα έξυπνο σπίτι για σένα.

Η e-dreams είναι η εταιρία που μπορεί να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σου σήμερα για μια έξυπνη σύγχρονη κατοικία και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου για ποιότητα και αξιοπιστία. Εγγυώνται για αυτό η πολύχρονη εμπειρία της στους κτιριακούς αυτοματισμούς, η πολύτιμη τεχνογνωσία της από εκατοντάδες υλοποιήσεις έργων, και η στρατηγική της, σταθερή επένδυση στην ανάπτυξη των συνεργατών της και στη τεχνολογία ΚΝΧ.

Το ΚΝΧ είναι μια παγκόσμια, ανοιχτή, παραμετροποιήσιμη και επεκτάσιμη τεχνολογία. Είναι η τεχνολογία που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΝ 50090) και τα Παγκόσμια Πρότυπα (ISO/IEC 14543) και προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για να συνθέσουμε λειτουργικές, οικονομικά σταθμισμένες και αποδοτικές λύσεις για μικρά και μεγάλα έργα, ανακαινίσεις και καινούργια κτίρια.

Με ένα εύρος εφαρμογών όπως ο φωτισμός, ο έλεγχος σκίασης, η θέρμανση, ο κλιματισμός, η ασφάλεια, η εποπτεία του χώρου, ο έλεγχος του νερού, η διαχείριση της ενέργειας, καθώς και ο έλεγχος των οικιακών συσκευών οποιουδήποτε χρώματος, η τεχνολογία ΚΝΧ, έτσι όπως μόνο η e-dreams μπορεί να την υλοποιήσει, είναι μια ολοκληρωμένη λύση για ένα πραγματικά έξυπνο σπίτι οποιουδήποτε προϋπολογισμού.

Ένα ενιαίο σύστημα μακριά από αποσπασματικούς εντυπωσιασμούς , λειτουργικές αστοχίες και κοστοβόρους πειραματισμούς.

Έλα σήμερα σε επαφή με την e-dreams και τους συνεργάτες της και πραγματοποίησε το όνειρό σου.

Επισκέψου τον εκθεσιακό χώρο της e-dreams στην Αττική, ή ενός συνεργάτη μας σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα, και επιβεβαίωσε ότι μόνο μια συνολική προσέγγιση μπορεί να είναι αποτελεσματική στο βάθος χρόνου ζωής ενός κτιρίου,
ενός σπιτιού που αναπτύσσεται και βελτιώνεται μαζί σου,
ενός περιβάλλοντος που σου δίνει την άνεση και την ασφάλεια που ονειρεύεσαι
και εντέλει,
ενός έξυπνου σπιτιού για σένα!

Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα και ο κατάλληλος άνθρωπος θα επικοινωνήσει μαζί σου:

Για σένα: