Νέες πλατφόρμες επικοινωνίας με την e-dreams

Το νέο μας website έχει δομηθεί ώστε να αποτελέσει μια πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα συνεργασίας και παράλληλα συμβάλλει στην πληρέστερη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας. Γι’ αυτό χωρίζεται σε θεματικές ενότητες/business activities και συγκεκριμένα:

  • Σε μπλε απόχρωση, το εμπορικό μας site καθοδηγεί τους επισκέπτες μας, ανάλογα με την ιδιότητά τους και το επαγγελματικό τους υπόβαθρο, διαθέτει ένα μικρότερο κατάλογο προϊόντων αλλά με περισσότερες πληροφορίες και σχεδόν άμεση διαθεσιμότητα στη καλύτερη τιμή της αγοράς. Παρέχει καλύτερη ενημέρωση για τους επαγγελματίες αλλά και για τους ιδιώτες που θα επιλέξουν ένα πακέτο μας και ίσως ένα-δυο updates.
  • Σε πράσινη απόχρωση δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό χώρο (https://www.e-dreams.gr/academy/), το ελληνικό Academy για τους κτιριακούς αυτοματισμούς. Από εδώ μπορεί ο επαγγελματίας και ο ιδιώτης να επιλέξει και να συμμετέχει στα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια.
  • Σε πορτοκαλί απόχρωση ένα ξεχωριστό site (https://www.e-dreams.gr/forum/) φιλοξενεί τα blog μας και επιτρέπει την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία των χρηστών
  • Τα site e-dreams.gr και Academy διαθέτουν και διεθνείς εκδόσεις στην αγγλική γλώσσα.

Περιηγηθείτε στις νέες ψηφιακές μας εφαρμογές, ενημερωθείτε και συμμετέχετε στην ανάπτυξή τους μέσα από σχόλια και ιδέες. Η ανάπτυξη των site μας αποτελεί μια δυναμική και διαρκή διαδικασία, μονίμως σε εξέλιξη. Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε και να απαντήσουμε σε σχόλια και υποδείξεις σας.

close

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)