e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Greek KNX forum όροι χρήσης forum

Το Ελληνικό knx-forum δημιουργήθηκε, συντηρήθηκε και ποτίστηκε από τους συνεργάτες της e-dreams την περίοδο 2010-2018. Σήμερα επικοινωνούμε κυρίως με άλλα μέσα, και τα άρθρα εδώ διατηρούνται ως αρχείο αποδεικνύοντας ότι θέματα που έχουν ήδη λυθεί εδώ και καιρό από τους συνεργάτες KNX, ξαναανακαλύπτονται είτε ως καινοτόμες πρακτικές άλλων πρωτοκόλλων, είτε ως ανακάλυψη του τροχού, είτε ως προβλήματα χωρίς λύση.

Επικοινωνήστε με το e-dreams network μέσα από τη σελίδα επικοινωνίας εδώ ή από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6486
    Forum User
    Participant

    Σκοπός των παρακάτω όρων δεν είναι να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες του forum αλλά αντιθέτως τέθηκαν για να διασφαλίσουν το αναγκαίο επίπεδο στις συζητήσεις και την αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πρόταση βελτίωσης των όρων επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του φόρουμ.

    Η εγγραφή σας ως μέλος σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:

    Είναι αδύνατο για τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές αυτού του φόρουμ να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα όλων των μηνυμάτων/θέσεων που ανακοινώνονται. Θέσεις που εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη του συντάκτη ενός μηνύματος, δεν είναι κατ’ ανάγκην θέσεις των ιδιοκτητών του φόρουμ και των διαχειριστών του. Αν αισθάνεστε ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αμφισβητήσιμο, παρακαλούμε να ενημερώνετε τον διαχειριστή αυτού του φόρουμ άμεσα.

    Συμφωνείτε να μην δημοσιεύετε καταχρηστικό, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ρατσιστικό, ανήθικο, άσεμνο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία.

    Συμφωνείτε ότι οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές αυτού του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν, να μετακινήσουν ή να κλείσουν ένα θέμα ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση τους. Σαν χρήστης αποδέχεστε ότι κάθε πληροφορία και μήνυμα που έχετε εισάγει θα καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων του φόρουμ. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας, οι ιδιοκτήτες και οι φορείς εκμετάλλευσής του δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι σε περίπτωση παράνομης ηλεκτρονικής επίθεσης (hacking) που μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή πληροφοριών.

    Κατά την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τρία υποχρεωτικά πεδία:
    1) Όνομα χρήστη: Ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα εμφανίζεστε στο forum
    2) Κωδικός πρόσβασης: Για την πιστοποίησή σας από το σύστημα
    3) Διεύθυνση e-mail: Για επαλήθευση του account σας

    Εκτός από το όνομα χρήστη, κανένα από τα λοιπά παραπάνω στοιχεία δεν είναι ορατό δημόσια, ούτε παραχωρούνται από τους διαχειριστές σε τρίτους.

    Ο μηχανισμός του φόρουμ χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει πληροφορίες στον δίσκο του υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία από τις πληροφορίες που έχετε εισάγει παραπάνω. Εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής και τον κωδικό πρόσβασής σας (και για την αποστολή νέων κωδικών πρόσβασης αν χαθούν).

    Χρησιμοποιώντας το forum (όπως δηλώσατε κατά την εγγραφή σας!) σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.
    Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

    #1504
    Forum User
    Participant

    ΠΡΟΣΟΧΗ!

    μέχρι να βελτιώσουμε τους όρους χρήσης του forum πρέπει να τονίσω ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ οδηγία ή παράδειγμα μέσω internet δεν μπορεί να υποκαταστήσει εμπειρία που μαθαίνουμε στην πράξη, στον αληθινό κόσμο, με κόπο και πολύ χρόνο, ούτε τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο, μηχανικό, project manager, …

    Μέσα στην υπερπληροφόρηση του web και στην πίεση του χρόνου είναι πολύ συχνό φαινόμενο άλλο να θέλει να πει κάποιος και άλλο να διαβάζει κάποιος άλλος. Ή να λείπει μια πρόταση/βήμα/πληροφορία που κάποιος το θεωρεί ήδη γνωστό.
    Οι επισκέπτες αλλά και οι άλλοι χρήστες του forum πρέπει να αξιολογούν και να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που βρίσκουν εδώ και να ενημερώνουν για τα λάθη/αοριστίες με τη συμμετοχή τους, έτσι ώστε το επίπεδο του forum να είναι καλό.

    Το KNX λειτουργεί σε ΑΣΘΕΝΗ τάση κάτω των 50V (Safety Extra Low Voltage).
    Το ΚΝΧ όμως συνδέεται με ένα σωρό συσκευές και μηχανήματα τα οποία στη χώρα μας λειτουργούν με την τάση δικτύου 230V (ή και παραπάνω!) που είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο. Απαγορεύεται από την Ελληνική νομοθεσία να επεμβαίνει κάποιος άλλος στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση εκτός από τους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και τους μηχανικούς με αυτά τα δικαιώματα.

    Όλες οι πληροφορίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, όπως είναι.
    Κανένας χρήστης του forum ή οι διαχειριστές του δεν μπορούν να αναλάβουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
    Απευθυνθείτε στον μηχανικό/μηχανολόγο/ηλεκτρολόγο σας,
    αν είστε επαγγελματίας καταλαβαίνετε ακριβώς γιατί πράγμα μιλάμε σε αυτό το θέμα.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.