e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Greek KNX forum εκτός θέματος, εντός KNX Καλημέρα – Καλή συνέχεια

Το Ελληνικό knx-forum δημιουργήθηκε, συντηρήθηκε και ποτίστηκε από τους συνεργάτες της e-dreams την περίοδο 2010-2018. Σήμερα επικοινωνούμε κυρίως με άλλα μέσα, και τα άρθρα εδώ διατηρούνται ως αρχείο αποδεικνύοντας ότι θέματα που έχουν ήδη λυθεί εδώ και καιρό από τους συνεργάτες KNX, ξαναανακαλύπτονται είτε ως καινοτόμες πρακτικές άλλων πρωτοκόλλων, είτε ως ανακάλυψη του τροχού, είτε ως προβλήματα χωρίς λύση.

Επικοινωνήστε με το e-dreams network μέσα από τη σελίδα επικοινωνίας εδώ ή από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #940
    Forum User
    Participant

    Καλημέρα στο Forum. Βρήκα λίγο χρόνο να κάνω εγγραφή στο Forum και θα συνεχίσω να υποστηρίζω την προσπάθεια σας. Βρίσκομαι στην Γερμανία και εργάζομαι στο τομέα κτιριακών εφαρμογών με την τεχνολογία ΚΝΧ. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η εξέλιξη του κτιριακού αυτοματιμού και πώς αυτή η τεχνολογία γίνεται κατανοητή από τον τελικό χρήστη , εκπληρώνοντας τις ανάγκες του. Βέβαια από άποψη εργονομίας, με ενδιαφέρει το πώς θα μπορεί να γίνει η μελέτη των ηλεκτρολόγων μηχανικών και η εφαρμογή της τεχνολογίας με τρόπο πιο συνεργασιακό, πιο κατανοητό. Είναι αλήθεια οτι σε πολλές περιπτώσεις σε ένα κτίριο υπόσχονται πολλές τεχνολογικές λειτουργίες και στο τέλος καταλήγουμε σε ορισμένα σενάρια φωτισμού…Από την άλλη, οι εταιρείες αναβαθμίζουν ολοένα τα προϊοντα τους και μας παρέχουν για παράδειγμα 120 λειτουργίες από ένα και μόνο υλικό…Εφαρμόζοντας σωστά (έχοντας στο μυαλό μας πάντα τον πελάτη μας) τουλάχιστον το 1/5 από αυτές συγκριτικά, μπορούμε να δώσουμε στο κτίριο την δική του ταυτότητα, το δικό του χαρακτήρα…

    Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια σε όλους μας.

    #966
    Forum User
    Participant

    ευχαριστούμε Νίκο,

    Καλά Χριστούγεννα και Gluwein!

    #997
    Forum User
    Participant

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ,
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΝΧ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.