e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Greek KNX forum νέα για την τεχνική KNX Ανακοίνωση για integrators – προγραμματιστές – KNX partners

Το Ελληνικό knx-forum δημιουργήθηκε, συντηρήθηκε και ποτίστηκε από τους συνεργάτες της e-dreams την περίοδο 2010-2018. Σήμερα επικοινωνούμε κυρίως με άλλα μέσα, και τα άρθρα εδώ διατηρούνται ως αρχείο αποδεικνύοντας ότι θέματα που έχουν ήδη λυθεί εδώ και καιρό από τους συνεργάτες KNX, ξαναανακαλύπτονται είτε ως καινοτόμες πρακτικές άλλων πρωτοκόλλων, είτε ως ανακάλυψη του τροχού, είτε ως προβλήματα χωρίς λύση.

Επικοινωνήστε με το e-dreams network μέσα από τη σελίδα επικοινωνίας εδώ ή από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1628
    Forum User
    Participant

    είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε στα μέλη του forum πρώτα
    δύο νέες οικογένειες προϊόντων από τη DIVUS:

    την έγχρωμη οθόνη ελέγχου DIVUS TOUCHZONE και

    την νέα σειρά DIVUS SERVER.


    Σύμφωνα με την σταθερή στρατηγική της e-dreams, και όπως αξίζει σε τέτοια προϊόντα, πρέπει να συνοδεύονται με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από καλούς integrator.

    Σύντομα θα γίνει το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης – χρειάζεται να γνωρίζετε καλά τη δουλειά του group address και να είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε χρόνο για να χτίσετε τη τεχνογνωσία σας.
    Όποιος επαγγελματίας ενδιαφέρεται μας ενημερώνει προσωπικά στο [email protected]
    ή στη φόρμα συνεργάτη της e-dreams: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=el&formkey=dGdnRXFnZHlTOUJNV3pTZUU0V2RvTmc6MQ#gid=0

    Ο DIVUS KNX SERVER ξεκινά από μια έκδοση με 100 group address και 10 σελίδες διαθέσιμες σε συγκεκριμένο template για κινητά τηλέφωνα και tablets, ενώ με τις επόμενες εκδόσεις δεν υπάρχει συγκεκριμένο πάνω όριο και επιτρέπεται ελεύθερη οπτικοποίηση (σε αντίθεση με τη παλιά έκδοση) αν το επιθυμεί ο τελικός χρήστης.
    Όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν εδώ περισσότερα: https://www.divus.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=201&Itemid=324&lang=en

    Με τη νέα έκδοση του VIDEOPHONE software υποστηρίζεται 100% η ενδοεπικοινωνία/θυροτηλεόραση χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος του έργου.

    Πρέπει να δείτε το TOUCHZONE από κοντά και θα ξεχάσετε ότι χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα για έλεγχο KNX, θυροτηλεόραση και audio (στις 7 ίντσες διάμετρο).

    Πιστεύουμε ότι παρόλο κι αν χτίζονται λιγότερα σπίτια σήμερα, έχετε μια ευκαιρία να γίνουν πιο έξυπνα, αξιοποιήστε μας

    #1652
    Forum User
    Participant

    τα δείγματα είναι εδώ!
    κλείστε έγκαιρα θέση ](*,)
    μην περιμένετε να σας το ζητήσει ο πελάτης σας [crying]

    Attached files

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.