e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Greek KNX forum KNX for experts αναβάθμιση στο ETS4.1.2 => κόλαση

Το Ελληνικό knx-forum δημιουργήθηκε, συντηρήθηκε και ποτίστηκε από τους συνεργάτες της e-dreams την περίοδο 2010-2018. Σήμερα επικοινωνούμε κυρίως με άλλα μέσα, και τα άρθρα εδώ διατηρούνται ως αρχείο αποδεικνύοντας ότι θέματα που έχουν ήδη λυθεί εδώ και καιρό από τους συνεργάτες KNX, ξαναανακαλύπτονται είτε ως καινοτόμες πρακτικές άλλων πρωτοκόλλων, είτε ως ανακάλυψη του τροχού, είτε ως προβλήματα χωρίς λύση.

Επικοινωνήστε με το e-dreams network μέσα από τη σελίδα επικοινωνίας εδώ ή από τη σελίδα μας στο facebook

 

 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1564
    Forum User
    Participant

    Παιδιά σας προειδοποιώ: με την αναβάθμιση στο 4.1.2 γαμ*** ο Ζευς, μου εκανε τη βάση δεδομένων μαντάρα, και αυτή τη στιγμή επανεγκαθιστώ το 4.0.7 τουλάχιστον να εχω κάτι να δουλεύει.

    Η συγκεκριμένη αναβάθμιση κάνει ενα χρονοβόρο update στη βάση (πάνω απο 4 ώρες!) και το laptop μου τα κακάρωσε (εεεμ ειναι και γέρικο!) μάλλον απο υπερθέρμανση. Η βάση έμεινε κάπου μετέωρη και… αρνείται να αναβαθμιστεί περαιτέρω. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δε κάνει ουτε restore από το backup!!!!!

    #1565
    Forum User
    Participant

    καλημέρα,

    μόλις άνοιξα το νέο μου “laptopaki” και έστησα ETS4 με update…
    αν θες στείλε μου το backup να το δοκιμάσω…

    #1574
    Forum User
    Participant

    Έκανα επανεγκατάσταση το 4.0.7 και μετα upgrade στο 4.1.2 και μετα restore τη βάση. Αποτέλεσμα: 10 ώρες αναμονή (!!!!) και στο τέλος… όλα ΟΚ! (σημ. η βάση ήταν 950MB, όχι δηλαδή ιδιαίτερα μεγάλη…)

    Επειδή παρακολουθούσα τον ελεύθερο χώρο του δίσκου κατα τη πορεία του upgrade, κάποια στιγμή μου είχε καταναλώσει πάνω από 14GB χώρου!!!!!

    οπότε η συμβουλή μου είναι να έχετε άφθονο ελ.χώρο στο δίσκο πριν την αναβάθμιση, ει δυνατόν ξεκινήστε και με καινούργια βάση να γλυτώσετε την ταλαιπωρία…

    #1575
    Forum User
    Participant

    μέχρι στιγμής σε καινούργια βάση που κάνω import υλικά και κάτι projects μια χαρά πάει.
    με τι μηχάνημα δούλεψε αυτό?
    “κανονική” καθαρή εγκατάσταση ή virtual machine???

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.