όροι χρήσης forum - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
6486
topic,bbpress,topic-template-default,single,single-topic,postid-6486,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

e-dreams.gr – Smarthome for you Forums όροι χρήσης forum

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  [email protected] 6 years, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #6486

  Σκοπός των παρακάτω όρων δεν είναι να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες του forum αλλά αντιθέτως τέθηκαν για να διασφαλίσουν το αναγκαίο επίπεδο στις συζητήσεις και την αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πρόταση βελτίωσης των όρων επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του φόρουμ.

  Η εγγραφή σας ως μέλος σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:

  Είναι αδύνατο για τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές αυτού του φόρουμ να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα όλων των μηνυμάτων/θέσεων που ανακοινώνονται. Θέσεις που εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη του συντάκτη ενός μηνύματος, δεν είναι κατ’ ανάγκην θέσεις των ιδιοκτητών του φόρουμ και των διαχειριστών του. Αν αισθάνεστε ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι αμφισβητήσιμο, παρακαλούμε να ενημερώνετε τον διαχειριστή αυτού του φόρουμ άμεσα.

  Συμφωνείτε να μην δημοσιεύετε καταχρηστικό, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ρατσιστικό, ανήθικο, άσεμνο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία.

  Συμφωνείτε ότι οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές αυτού του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν, να μετακινήσουν ή να κλείσουν ένα θέμα ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση τους. Σαν χρήστης αποδέχεστε ότι κάθε πληροφορία και μήνυμα που έχετε εισάγει θα καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων του φόρουμ. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας, οι ιδιοκτήτες και οι φορείς εκμετάλλευσής του δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι σε περίπτωση παράνομης ηλεκτρονικής επίθεσης (hacking) που μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή πληροφοριών.

  Κατά την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τρία υποχρεωτικά πεδία:
  1) Όνομα χρήστη: Ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα εμφανίζεστε στο forum
  2) Κωδικός πρόσβασης: Για την πιστοποίησή σας από το σύστημα
  3) Διεύθυνση e-mail: Για επαλήθευση του account σας

  Εκτός από το όνομα χρήστη, κανένα από τα λοιπά παραπάνω στοιχεία δεν είναι ορατό δημόσια, ούτε παραχωρούνται από τους διαχειριστές σε τρίτους.

  Ο μηχανισμός του φόρουμ χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει πληροφορίες στον δίσκο του υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία από τις πληροφορίες που έχετε εισάγει παραπάνω. Εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής και τον κωδικό πρόσβασής σας (και για την αποστολή νέων κωδικών πρόσβασης αν χαθούν).

  Χρησιμοποιώντας το forum (όπως δηλώσατε κατά την εγγραφή σας!) σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.
  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.