Πρόβλημα με z41pro - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
3462
topic,bbpress,topic-template-default,single,single-topic,postid-3462,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Πρόβλημα με z41pro

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  [email protected] 2 years, 2 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #3462

    καλησπέρα στην κοινότητα,

    Εδώ και λίγο καιρό έχω δημιουργίσει ενα μικρό demo και εχω το εξής προβλημα.

    εχω ενα προβλημα με την οθονη Z41 pro,
    καθως εκανα download τις individual adresses,την ωρα που ειχε ξεκινισει η οθονη να κανει sync εκλεισε το pc απο ρευμα…
    η οθονη ”κολησε σε αυτην την φαση κ ενω την κανω reset(κλεινω την τροφοδοσια) δεν ανταποκρινεται,μετα το loading με πεταει στην οθονη που ειναι το sync χωρις να μπορω να κανω τπτ….
    προσπαθωντας να κανω download παλι μου βγαζει error (ets tryed to write a protected or non excisting memory block)

    μηπως εχετε κατι υποψιν?
    ευχαριστω εκ των προτέρων

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.