Ανακοίνωση για integrators - προγραμματιστές - KNX partners - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
1628
topic,bbpress,topic-template-default,single,single-topic,postid-1628,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Ανακοίνωση για integrators – προγραμματιστές – KNX partners

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  [email protected] 5 years, 10 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1628

  είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε στα μέλη του forum πρώτα
  δύο νέες οικογένειες προϊόντων από τη DIVUS:

  την έγχρωμη οθόνη ελέγχου DIVUS TOUCHZONE και

  την νέα σειρά DIVUS SERVER.


  Σύμφωνα με την σταθερή στρατηγική της e-dreams, και όπως αξίζει σε τέτοια προϊόντα, πρέπει να συνοδεύονται με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από καλούς integrator.

  Σύντομα θα γίνει το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης – χρειάζεται να γνωρίζετε καλά τη δουλειά του group address και να είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε χρόνο για να χτίσετε τη τεχνογνωσία σας.
  Όποιος επαγγελματίας ενδιαφέρεται μας ενημερώνει προσωπικά στο [email protected]
  ή στη φόρμα συνεργάτη της e-dreams: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=el&formkey=dGdnRXFnZHlTOUJNV3pTZUU0V2RvTmc6MQ#gid=0

  Ο DIVUS KNX SERVER ξεκινά από μια έκδοση με 100 group address και 10 σελίδες διαθέσιμες σε συγκεκριμένο template για κινητά τηλέφωνα και tablets, ενώ με τις επόμενες εκδόσεις δεν υπάρχει συγκεκριμένο πάνω όριο και επιτρέπεται ελεύθερη οπτικοποίηση (σε αντίθεση με τη παλιά έκδοση) αν το επιθυμεί ο τελικός χρήστης.
  Όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν εδώ περισσότερα: https://www.divus.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=201&Itemid=324&lang=en

  Με τη νέα έκδοση του VIDEOPHONE software υποστηρίζεται 100% η ενδοεπικοινωνία/θυροτηλεόραση χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος του έργου.

  Πρέπει να δείτε το TOUCHZONE από κοντά και θα ξεχάσετε ότι χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα για έλεγχο KNX, θυροτηλεόραση και audio (στις 7 ίντσες διάμετρο).

  Πιστεύουμε ότι παρόλο κι αν χτίζονται λιγότερα σπίτια σήμερα, έχετε μια ευκαιρία να γίνουν πιο έξυπνα, αξιοποιήστε μας

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.