Eppan, Stuttgart…Athens via Divus technology!

Πως μπορεί ο “δρόμος του κρασιού” στα ψηλά του ιταλικού βορά και του Τυρόλο, να οδηγεί στην τεχνολογία των κτιριακών αυτοματισμών; Τι συνδέει την «γη των κάστρων, των λιμνών και του κρασιού» Απιάννο, την αυστηρή βιομηχανική  Στουτγάρδη και την ιστορική ηλιόλουστη Αθήνα; Τι είναι αυτό που ολοκληρώνει εδώ «στα του οίκου μας» την ιταλική φινέτσα, την γερμανική φιλοσοφία και την ελληνική δημιουργικότητα, σε μοναδικά έργα τέχνης υψηλής τεχνολογίας; Μα φυσικά η κοιτίδα παραγωγής μικρών θαυμάτων αισθητικής και καινοτομίας DIVUS δια χειρός e-dreams network!

Ο Mirco Zublasing, General Manager της Divus απάντησε σε όλα αυτά τα ερωτήματα και προδιάγραψε νέους δρόμους επιτυχίας και ανάπτυξης σε ένα οργανωμένο και ποιοτικό event που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στα γραφεία της e-dreams. Παράλληλα τίμησε με την παρουσία του και ανανέωσε την εμπιστοσύνη του ιταλικού brand στην e-dreams ως αποκλειστικού αντιπροσώπου της στην Ελλάδα, στα στελέχη της e-dreams που συμβάλουν στην αμοιβαία ανάπτυξη και στους εξαίρετους  συνεργάτες που απαρτίζουν το e-dreams network.

Σε μια αναλυτική παρουσίαση που απευθυνόταν σε ένα καταρτισμένο τεχνολογικά και έμπειρο κοινό, ο Mirco ανέπτυξε το παγκόσμιο όραμα και τους στρατηγικούς στόχους της ιταλικής εταιρίας, τους οποίους εξειδίκευσε για την ελληνική αγορά στο νέο υπό διαμόρφωση περιβάλλον.

Με σύνθημα “η τεχνολογία οφείλει να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίστροφο” έβγαλε από το χαρτοφυλάκιο του όλη την γκάμα των προϊόντων και λύσεων που διαθέτει η εταιρία. Από τους  DIVUS TOUCHZONE και το σπουδαίο πλεονέκτημα του στην διαλειτουργικότητα με προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, DIVUS SUPERIO το μοναδικό κέντρο πληροφόρησης και ελέγχου για όλη την οικογένεια, και DIVUS MIRROR που έχει την δυνατότητα να συνδυάζει εποπτεία, ψυχαγωγία και ενημέρωση σε ένα μοναδικό προϊόν υψηλής ποιότητας, πέρασε στον DIVUS HEARTBEAT που αποτελεί την καρδιά ενός έξυπνου κτιρίου και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια του δικτύου. Συνέχισε την προϊοντική παρουσίαση με τις «αόρατες» μαγικές ικανότητες  του DIVUS DOMUS, ανέπτυξε τις αναβαθμισμένες δυνατότητες και εκδόσεις του DIVUS KNX SERVER, υπογράμμισε το ειδικό βάρος της διεπαφής DIVUS OPTIMA, επικοινώνησε την εμπειρία χρήστη ενός DIVUS VIDEOPHONE  και στάθηκε ιδιαίτερα στα  πλεονεκτήματα του συνδυασμού των DIVUS OPENDOOR και DIVUS TOUCHZONE.

divus event

Ο Mirco Zublasing ολοκλήρωσε την παρουσίαση του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των συνεργατών και των δικτύων πωλήσεων. Επίσης δεσμεύτηκε ότι η τεχνολογική τεκμηρίωση, η παροχή βέλτιστων πρακτικών, τα σεμινάρια εξειδικευμένης γνώσης, η άμεση υποστήριξη και η αποκατάσταση δυνητικών αστοχιών θα είναι πάντα  σε πρώτη προτεραιότητα για την εταιρία.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι partners του e-dreams network με ερωτήσεις και τοποθετήσεις πάνω σε συγκεκριμένα case studies και έργα που υλοποιούνται και «τρέχουν» αυτή την περίοδο με προϊόντα Divus. Το περιεχόμενο της επικοινωνίας αυτής με το υψηλόβαθμο στέλεχος  ανέδειξε το εξαιρετικό επίπεδο που κινούνται οι έλληνες integrator στην αγορά των κτιριακών αυτοματισμών αλλά και το βάθος, την ποιότητα και την συνοχή που έχει κατακτήσει το e-dreams network.

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στη Ελλάδα ο Mirco Zublasing μας άφησε παρακαταθήκη την τεχνολογική και αισθητική υπεροχή της Divus και πήρε μαζί του τις καλύτερες εντυπώσεις για το δίκτυο μας και τις δυνατότητες ανάπτυξης που αποτυπώνονται στην αγορά. Εμείς από την μεριά μας ως οικοδεσπότες του εξασφαλίσαμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας και εύγευστου ελληνικού ταπεραμέντου.

Divus. Show it! Control it!