Τεχνικό σεμινάριο οπτικοποίηση DIVUS basic

DIVUS BASIC

(μέρος του KNX Advanced Course!)

ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τι σημαίνει απλός και ουσιαστικός έλεγχος από μια οπτικοποίηση ενός έξυπνου σπιτιού βασισμένου στη τεχνολογία KNX.

Χρησιμοποιώντας τον DIVUS KNXSERVER και την εμπειρία της e-dreams Academy στην εκπαιδευτική μέθοδο για τον επαγγελματία, μπορείς, αφιερώνοντας 1 ημέρα να μάθεις ή και να κατοχυρώσεις τα βασικά για τις οπτικοποιήσεις.

Αυτά που θα σε βοηθήσουν να παραδώσεις στην ώρα του, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα, ένα λειτουργικό περιβάλλον ελέγχου ενός έξυπνου σπιτιού από ένα κινητό τηλέφωνο ή οθόνη στον απαιτητικό πελάτη σου.

divus basic optima

Βρες εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη λύση της DIVUS για την οπτικοποίηση OPTIMA στο ενημερωτικό φυλλάδιο KNX CONTROL (updated)

[button url=”https://e-dreams.gr/wp-content/uploads/2017/02/KNXCONTROL_EN_web.pdf” type=”download” color=”purple”]KNX Control[/button]

 

ΠΟΤΕ;
Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
9 το πρωί με 7 το απόγευμα. Μια πλήρης ημέρα!

ΠΟΥ;
Αίθουσα εκπαίδευσης e-dreams Academy στην Αθήνα
Τράλλεων 129, 11146, Γαλάτσι, Αττική (ΧΑΡΤΗΣ).

ΠΩΣ; (προαπαιτούμενα, τι φέρνω μαζί μου)
Είσαι KNX Partner, γνωρίζεις τη βασική Αγγλική ορολογία και Η/Υ.
Θα χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου από το KNX και το ETS5 και το φορητό υπολογιστή σου με Windows7 ή 10.
Η εκπαίδευση θα γίνει στα Ελληνικά με την Αγγλική ορολογία. Όλα τα τεχνικά εγχειρίδια και περιγραφές προϊόντων είναι στα Αγγλικά.
Εκτός από το ETS Θα χρησιμοποιήσεις επίσης το DIVUS PDK.

ΤΙ ΠΑΙΡΝΩ; Αποτελέσματα:
Στο τέλος της ημέρας θα μπορείς να σχεδιάσεις μια οπτικοποίηση KNX, φιλική προς τον χρήστη, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DIVUS OPTIMA. Θα μπορείς να ρυθμίσεις σωστά το πρόγραμμα στο ETS έτσι ώστε η οπτικοποίηση να δείχνει τις σωστές τιμές. Θα μπορείς να ορίσεις και να επεξεργαστείς τις βασικές ιδιότητες ενός γραφικού αντικειμένου (OPTIMA KNX Object) καθώς και τις ιδιότητες των αντικειμένων μιας αντικειμενοστραφούς οπτικοποίησης (Object Oriented Visualization) Δωμάτιο/χώρος, Χρήστης, Σκηνικό, εικονικό αντικείμενο και IP camera.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!

 

 

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)