Ψήφισε e-dreams για το σπίτι σου

Τη βραδιά των εκλογών, εσύ θα είσαι ο νικητής!

Οι εκλογές έφτασαν, κι εσύ χρειάζεται να αποφασίσεις ποιον θα επιλέξεις να βοηθήσει το Δήμο και την περιοχή σου. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, αξιοποίησε τη δύναμη της ψήφου σου. Κάνε την επιλογή σου.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής, ανεξάρτητα από το αν ανήκεις σε μειοψηφίες ή σε πλειοψηφίες που δύσκολα παίρνουν ότι τους υπόσχονται, μπορείς μόνος σου να αλλάξεις τη καθημερινότητά σου, φυσικά σε πιο μικρή κλίμακα.

Χωρίς να περιμένεις κάποιον άλλον να το κάνει εκείνος για σένα, χωρίς να περιμένεις την πόλη σου να γίνει έξυπνη, πιο πρακτική και γρήγορη, μπορείς εσύ να κάνεις έξυπνο το διαμέρισμά σου.
Σου υποσχόμαστε 4 δράσεις για τις πρώτες μας 30 μέρες:

  1.  Έλεγχος ζεστού νερού χρήσης/θερμοσίφωνα
  2.  Έλεγχος θερμοκρασίας και θερμοστάτη
  3.  Έλεγχος φωτισμού καλωσορίσματος
  4.  Κεντρικός έλεγχος φωτισμού/πριζών.

Από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, με ασφάλεια.

Ο κατάλληλος συνεργάτης της e-dreams θα έρθει σε επαφή μαζί σου για να σε βοηθήσει, με τον πιο αποδοτικό τρόπο, για να δημιουργήσετε μαζί μια καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο άνετη για σένα και την οικογένεια σου. Η τεχνολογία μας επιτρέπει σήμερα να το κάνουμε αυτό με ανθρώπινα κόστη, με μια επένδυση που αποσβένεται πριν τις επόμενες εκλογές!

Υπάρχει ένα μείον και στο λέμε πριν μας επιλέξεις: Χρειαζόμαστε ένα μάστορα στο σπίτι σου για να γίνουν αυτά, και 2-3 καλώδια, ξέρετε αυτά που μεταφέρουν ενέργεια και δεδομένα αλλά λειτουργούν πάντα. Ήρθε η στιγμή να πάρεις εσύ την απόφαση για το πως θα συνεχίσεις να ονειρεύεσαι. Και αυτή η ψήφος σου είναι σημαντική 🙂

https://e-dreams.gr/smarthome40

Σε περιμένουμε!
Σοφία Φερεντίνου
Υποψήφια να σε βοηθήσει να δυναμώσεις