Το e-dreams network βάζει δυνατά πλώρη για νέες επιτυχίες!

Είναι πολύ όμορφο να αρμενίζουμε τα όνειρά μας με μια έμπιστη και ικανή ομάδα συνεργατών που χαίρουν σεβασμού και εκτίμησης. Το e-dreams network είναι μία ομάδα που έχει πλέον τη δική της διαδρομή στους κτιριακούς αυτοματισμούς και συνεχίζει να γράφει το δικό της μέλλον!

Αυτή η ομάδα των επιτυχιών και των υψηλών στόχων συμμετέχει με δικούς της ανθρώπους και σηκώνει πανιά στα «Παστρικάκια 2017», τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που διοργάνωσε η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με το σκάφος JMANIA.

Η απονομή έγινε στον χώρο της σχολής Ναυτικών Δοκίμων και στην συνέχεια ακολουθήσε μπουφές.

 

Η ιστιοπλοΐα ως κατ’ εξοχήν άθλημα που προϋποθέτει σωστό σχεδιασμό, σωστή οργάνωση και συνεργασία, βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων εργαλείων και ικανότητα λήψης αποφάσεων σε διαφοροποιημένες συνθήκες κάθε φορά, είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και την εκπαίδευση των e-dreamers! Είτε στη θάλασσα είτε στις κτιριακές εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιούν μια  πηγή ενέργειας για να προωθήσουν μια ωφέλιμη δράση για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε την εξαιρετική ομάδα του JMANIA και του δικού μας e-dreamer Κώστα Τριδήμα που φόρεσαν τα χρώματα και το λογότυπο του e-dreams network και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν.

close

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)