Δίκτυο συνεργατών της e-dreams: Μια ιστορία φιλίας και επιτυχίας!

Η ζωή μας είναι γεμάτη από εικόνες που αποτυπώνουν στιγμές. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της ιστορίες, μηνύματα και προσωπικές σχέσεις. Υπάρχουν όμως και ορισμένες όπως αυτή που κρύβουν μια μεγάλη δυναμική! Την δυναμική της οικογένειας συνεργατών της e-dreams και του e-dreams network! Αν μια φωτογραφία είναι 1000 λέξεις, πόσα χρόνια δουλειάς κρύβονται πίσω από αυτή;

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Ζάρας με έδρα την Αττική, ο Μηνάς Κατράς με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και ο Γιώργος Τάτσης από την e-dreams σε επίσκεψη που έγινε στο Ξενοδοχείο MINOS BEACH για τη βελτιστοποίηση του προγράμματος λειτουργίας της λύσης Zennio Hotel.

Αν μια φωτογραφία είναι 1000 λέξεις, πόσα χρόνια δουλειάς κρύβονται πίσω από αυτή;

Μια δεμένη ομάδα φίλων και συνεργατών από την καρδιά του δικτύου συνεργατών της e-dreams συνεργάστηκαν και προσέφεραν τον απόλυτο έλεγχο στον κλιματισμό και τον φωτισμό μιας σουίτας επιτυγχάνοντας την απόλυτη εμπειρία στην άνεση και την ικανοποίηση των πελάτων. Αποτέλεσμα η εμπειρία πελάτη εκφράστηκε  με θετικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το ξενοδοχείο.

Παράλληλα βελτιώσαν την ενεργειακή ταυτότητα του ξενοδοχείου με δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του χρόνου απόσβεσης της επένδυσης.