Ένα διαφορετικό KNX Advanced course

KNX Advanced course

Ένα διαφορετικό και πιο “οικογενειακό” σεμινάριο KNX Advanced course πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της e-dreams Academy την Πέμπτη 22/11/2018 έως τη Δευτέρα 26/11/2018. Πολλές ώρες και πολλές πληροφορίες. Αυτό είναι όμως το ωραίο με το KNX, δε σταματάς ποτέ να ανακαλύπτεις και να μαθαίνεις κάτι καινούριο αφού και η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται. Η οικογένειασυνεργάτες της e-dreams μαζευτήκαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, για να μοιραστούν εμπειρίες, παρατηρήσεις και συνηθισμένα λάθη που μπορούν να συμβούν στον προγραμματισμό ενός έργου. Το σεμινάριο KNX Advanced course δεν είναι μόνο η θεωρία αλλά χρειάζεται να σκάψεις και να ανακαλύψεις μόνος σου τη λύση για να μπορέσεις να μάθεις!

KNX Advanced course

Αυτές τις 4,5 μέρες μαθαίνεις πως να σχεδιάσεις μια ασφαλή εγκατάσταση, να φτιάξεις τον τέλειο θερμοστάτη! 😉 αλλά και να φτιάξεις εξαρχής ένα δικό σου έργο σωστά δομημένο και ασφαλές από πτώσεις τάσεις και βραχυκλώματα.  Το σεμινάριο μας όπως δε σταμάτησε εδώ, είχαμε μια ιδιαίτερη παρουσίαση από τον Σωτήρη Βαρσάνη μέλος του e-dreams network που μας μίλησε για τους server.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο KNX Advanced course, και οι νέοι KNX Advanced Partners είναι στη διάθεσή σου για να σου δώσουν λύσεις για το έξυπνο σπίτι σου!

team KNX Advanced course

Σας περιμένουμε όλους στο KNX Basic course που ξεκινάει την Πέμπτη 6/12/2018.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

 

close

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)