ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ • Γιατί είναι η μόνη εταιρία που υπηρετεί τις τεχνολογίες για το έξυπνο σπίτι και κτίριο, με συνέπεια για περισσότερα από 10 χρόνια. Εστιασμένη στην απόδοση και τη διάρκεια των λύσεων χρησιμοποιεί ως βάση συστηματικά και χωρίς αποκλίσεις τη τεχνολογία KNX.
 • Γιατί έχει μεγάλη εμπειρία στην τεχνολογία KNX και γνώσεις της σε εφαρμογές μεγάλων και μικρών έργων.
 • Γιατί η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί  εξάγεται σε όλο τον κόσμο ως εκπαιδευτική δραστηριότητα
 • Γιατί το δίκτυο των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα μπορεί να δώσει τη βέλτιστη καθοδήγηση και λύση σε κάθε ανάγκη κτιριακού αυτοματισμού, όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι.
 • Γιατί προσφέρει στους συνεργάτες της άμεση τεχνική υποστήριξη σε κατανοητή γλώσσα
 • Γιατί έχει προβλέψει μηχανισμούς πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης μέσα από το κανάλι επικοινωνίας των συνεργατών της
 • Γιατί έχει συγκεκριμένη εμπορική πολιτική εστιασμένη στο e-dreams network
 • Γιατί είναι αντιπρόσωπος μεγάλων διεθνών οίκων αυτοματισμών KNX, όπως της Divus, της Zennio και της ELDAT και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων KNX και την δυνατότητα προμήθειας όλων των απαραίτητων υλικών και περιφερειακών συστημάτων για την ολοκλήρωση ενός έργου.

 
 • Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρότυπο ελέγχου και επικοινωνίας κτιριακών αυτοματισμών.
 • Το πρότυπο αυτό υποστηρίζει όλους τους κτιριακούς αυτοματισμούς, είναι νούμερο 1 παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από 400 περίπου κατασκευαστές για χιλιάδες διαφορετικές συσκευές, σε 120 χώρες.
 • Όλες οι συσκευές KNX αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, καθώς επικοινωνούν βάσει του πρωτοκόλλου ΚΝΧ και ρυθμίζονται μέσω ενός ανοιχτού, επεκτάσιμου και κοινού λογισμικού, το ETS.
 • H υψηλή και σταθερή ποιότητα εξασφαλίζεται από το πρότυπο ISO που κάθε κατασκευαστής KNX είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί.
 • Γιατί έχετε απεριόριστες επιλογές σε συσκευές και κατασκευαστές.
 • Γιατί το λογισμικό του είναι ανοιχτό, επεκτάσιμο και προσαρμόζεται σε νέες εφαρμογές και εξελίξεις.
 • Γιατί σας παρέχει την εγγύηση της μεγαλύτερης πλατφόρμας κτιριακών αυτοματισμών σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Γιατί σας παρέχει πιστοποιημένη ποιότητα με ISO 9001.
 • Γιατί περισσότεροι από 400 κατασκευαστές, σε 120 χώρες, κατασκευάζουν περισσότερες από 100.000 συσκευές που δίνουν λύση σε κάθε ανάγκη κτιριακού αυτοματισμού, μέσω ενός κοινού προτύπου και λογισμικού.
 • Γιατί τα προγράμματα εκπαίδευσης KNX δημιουργούν εξειδικευμένους επαγγελματίες με πλήρη και βαθιά γνώση του KNX.
Μέσω της e-dreams Academy που έχει δημιουργήσει μια κλιμακωτά δομημένη σειρά σεμιναρίων, που ξεκινούν από την γνωριμία με το πρότυπο KNX και φτάνουν έως την πιστοποίηση εξειδικευμένων συνεργατών. Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας στην ενότητα της εκπαίδευσης σίγουρα θα βρείτε το σεμινάριο που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Πατήστε εδώ: e-dreams Academy


Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο θέμα.
Αυτό έχει να κάνει με τα πολύ ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας KNX που απαιτούν και υψηλό τεχνικό υπόβαθρο αλλά και εμπειρία διαχείρισης έργων. Αν το KNX φαίνεται ακριβό κάτι δεν έχει υπολογισθεί σωστά.
Ο οργανισμός ΚΝΧ συνεχώς ανανεώνει τα εργαλεία ενημέρωσης και marketing.
Αν απευθύνεστε σε τελικούς χρήστες ή αρχιτέκτονες ή μηχανικούς δοκιμάστε αυτά τα φυλλάδια. Εστειαστείτε στο αποτέλεσμα όχι στο μέσο.

Τι είναι το KNX:
Παγκόσμιο πρότυπο KNX
Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX:
Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση
Παρουσίαση αποτελεσμάτων για κτίρια και σπίτια
Πράσινα κτίριαΜέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.
Πατήστε εδώ: Contact Us
Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας και φυσικά να σας γνωρίσουμε και από κοντά.


Επειδή η διαδικασία πιστοποίησης νέων συνεργατών είναι μια συνεχής και δυναμική διαδικασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ: Contact Us
και εμείς θα σας ενημερώσουμε αμέσως αν υπάρχουν πιστοποιημένοι συνεργάτες μας στην περιοχή σας. Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσουμε για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


Η e-dreams αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών Divus, Zennio και ELDAT. Ταυτόχρονα προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη με προϊόντα δεκάδων κατασκευαστών σε υλικά, όσο και τεχνογνωσία. Ακόμη και αν το προϊόν KNX που ψάχνετε δεν το βρίσκετε, είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρούμε μια ισοδύναμη και ίσως πιο αποτελεσματική λύση.

   Αν είστε συνεργάτης μας τη ξέρετε ήδη!

 

   Η διαδικασία παραγγελίας διεκπεραιώνεται ως εξής:

  1. Αν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνετε υλικά χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας. Με βάση την ιδιότητά σας συμπληρώνεται την αντίστοιχη φόρμα

Για ιδιώτες
Πατήστε εδώ: Φόρμα Λιανικής Παραγγελίας
Για επιχειρήσεις
Πατήστε εδώ: Φόρμα Προτιμολογίου/Προσφοράς

 1. Από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας λαμβάνεται μια συμπληρωμένη (προ) παραγγελία όπου επιβεβαιώνετε την ορθότητα των στοιχείων σας και της παραγγελίας (ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας)
 2. Καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό στη τράπεζα και στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης και την αποδοχή (επιβεβαίωση) της παραγγελίας ως απάντηση στο e-mail που σας στείλαμε
 3. Παραγγελία που έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι εκτελείται την ίδια μέραΕστιασμένοι στην αποδοτική εμπορική δραστηριότητα, με χαμηλά περιθώρια κέρδους και “απεριόριστους” κωδικούς/επιλογές δεν είναι δυνατόν να έχουμε όλα τα προϊόντα σε stock.
Τα προϊόντα της ZENNIO και οι οθόνες αφής, είναι ετοιμοπαράδοτα σε ποσότητες ανάλογες με τη ζήτηση το προηγούμενο διάστημα.
Έχουμε πάντα ένα στοκ ασφαλείας από υλικά πίνακα ΚΝX (ρελέ, dimmer), και υλικά συστήματος, ώστε να σας καλύψουμε σε περιπτώσεις ανάγκης.
Αποφεύγουμε να έχουμε σε στοκ push button όλων των εταιριών όλων των μοντέλων, είναι πάνω από 10.000 κωδικοί.
Σε περίπτωση παραγγελίας τους σας ενημερώνουμε για τους κανονικούς χρόνους παράδοσής τους, ανάλογα με το μοντέλο και τη ποσότητα από 1 έως 4 εβδομάδες, ή αν είναι ετοιμοπαράδοτα στο εργοστάσιο, κόστος ταχυμεταφοράς από το εξωτερικό στην έδρα μας.
Ενημερωθείτε για όποιον κωδικό KNX χρειάζεστε από τις φόρμες επικοινωνίας του site μας


Τα κόστη αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:
5 € για το νομό Αττικής
7 € για την Ηπειρωτική Ελλάδα
9 € για τη Νησιωτική Ελλάδα
35 € για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Για αποστολές ασυνήθιστα μεγάλου όγκου-βάρους, υπάρχει επιβάρυνση στο υπολογισμένο κόστος αποστολής για την οποία θα σε ενημερώνουμε κατά περίσταση. Επίσης για άμεση εισαγωγή υλικών που δεν υπάρχουν σε stock, το κόστος επιβαρύνεται με τα εκάστοτε έξοδα μεταφοράς αεροπορικής αποστολής στην Ελλάδα, από τη χώρα διανομής του κατασκευαστή.