Ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμο του knx - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
1207
topic,bbpress,topic-template-default,single,single-topic,postid-1207,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμο του knx

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  [email protected] 7 years, 2 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #1207

    Καλησπέρα και απο μένα. έιναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και θα ήθελα να σας πώ το εξής. είμαι καινούργιος στον τομέα του έξυπνου σπιτιού, αλλά μπορώ να πώ πως με ενδιαφέρει να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτον τον τομέα.Βασικά πριν περίπου 1 μήνα τελείωσα το σεμινάριο της siemens για το instabus οπότε οι γνώσεις μου είναι σε πρώιμο στάδιο. θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθησετε στο πως να ξεκινήσω.θα ήθελα να ασχολήθω σαν προγραμματιστής και μόνο γιατι με τα ηλεκτρολογικά δεν τα πάω και πολύ καλά.θέλω να πώ πρέπει να πηγαίνω απο οικοδομή σε οικοδομή και να τουσ μιλάω για το έξυπνο σπίτι, πρέπει να συνδεθώ με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, τι ακριβώς πρέπει να κάνω και φυσικά αν το συγκεκριμένο έχει δουλειά , που απο ότι ενημερώθηκα έχει.
    ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν θεωρηθεί χαζή η ερώτηση μου.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.