Εκδήλωση KNX Greece - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
781
topic,bbpress,topic-template-default,single,single-topic,postid-781,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

e-dreams.gr – Smarthome for you Forums Εκδήλωση KNX Greece

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  [email protected] 7 years, 10 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #781

  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε στα πλαίσια της ELECTROTEC 2010, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες της KNX Association στην Ελλάδα.

  Την εκδήλωση θα συντονίζει ο εκπρόσωπος του KNX National Group Greece, Γιώργος Λάζος και θα θα μιλήσουνε, τα μέλη του KNX National Group Greece, ο Marketing Manager της KNX Association, Casto Canavate καθώς επίσης και ο συντονιστής του ανερχόμενου KNX Userclub Greece, Βασίλης Λούρδας.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010, στην Συνεδριακή αίθουσα C2 του Athens Metropolitan Expo στις 12.00μμ

  Ενημερώστε όσους γνωρίζετε που ασχολούνται με το KNX! Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική!

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.