ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
187
topic,bbpress,topic-template-default,single,single-topic,postid-187,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

e-dreams.gr – Smarthome for you Forums ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by  [email protected] 8 years, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #187

  Για να απαντήσετε κάπου ή να δημιουργήσετε νέο θέμα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό. Για τη δημιουργία του λογαριασμού χρειάζεται να δώσετε το email σας και να επιβεβαιώσετε το μήνυμα που θα σας σταλεί εκεί.

  Το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του, το ελληνικό KNX forum θα λειτουργήσει με συνεχείς αλλαγές-βελτιώσεις. Και αργότερα όμως δεν αποκλείονται αλλαγές αν χρειαστεί.
  Έχουμε ορίσει 4 κύριες κατηγορίες για την καλύτερη ανάγνωση και εύρεση των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν:
  Α) ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Εδώ μπορείτε να μας πληροφορείτε για οτιδήποτε νέο υλικό ή δράση έχει σχέση με την τεχνική KNX.
  Β) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Εδώ υπάρχουν τα μηνύματα-απαντήσεις που αφορούν τη μελέτη και τη πώληση της τεχνικής KNX και ΔΕΝ είναι εξειδικευμένα.
  Γ) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ETS, Updates, plug-ins, telegrams, group address, physical address, ειδικά προβλήματα εγκαταστάσεων και άλλα!
  Δ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΔΟΚΙΜΕΣ – ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Ότι λέει ο τίτλος!

  Είναι αναμενόμενο κάποια θέματα να ανήκουν σε 2 κατηγορίες ή να ξεκινήσει 1 θέμα από γενικό και να καταλήξει σε ειδικό. Σε κάποιες περιπτώσεις οι διαχειριστές του forum μπορεί να μεταφέρουν τα μηνύματά σας σε άλλη κατηγορία.
  Αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ή ιδέα για την αποδοτικότερη λειτουργία του forum είμαι στη διάθεσή σας [email protected]

  Ταυτόχρονα με το KNX forum, με τον ίδιο μηχανισμό, λειτουργεί και το forum της e-dreams. https://forum.e-dreams.gr/
  Εδώ μπορείτε να βρείτε θέματα που δεν έχουν απευθείας σχέση με την τεχνική KNX (π.χ. με αυτοματισμούς, ασύρματο έλεγχο, κάμερες ή με θέματα λειτουργίας του e-dreams.gr)

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.