Φόρμα Εμπορικής Συνεργασίας - e-dreams
Ονειρέψου ένα σπίτι που θα είναι προέκταση του εαυτού σου, ένα σπίτι ζωντανό οργανισμό που θα αναπνέει και θα σκέφτεται, θα κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σου και θα αλληλεπιδρά με εσένα και το περιβάλλον.
smart home, έξυπνο σπίτι, knx, εκπαιδευση knx, zennio, divus, eldat
22290
page-template-default,page,page-id-22290,page-child,parent-pageid-57,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Αίτηση εμπορικής συνεργασίας με την e-dreams

 

Αφορά επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, μηχανικούς και προγραμματιστές που είναι εστιασμένοι στους κτιριακούς αυτοματισμούς, και χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη τεχνογνωσία της e-dreams και το KNX. Για περισσότερο από δέκα (10) χρόνια, μέσα σε ένα περιβάλλον οξύτατου ανταγωνισμού και αναρίθμητων επιλογών και κινδύνων, η εξίσωση της e-dreams αναπτύσσεται και προσφέρει μια σταθερή σχέση και συγκεκριμένα πλεονεκτήματα.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και ο υπεύθυνος δικτύου της e-dreams θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 

Στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου προσώπου

 

Στοιχεία εταιρίας:

 

Η αίτηση αφορά φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται συστηματικά σε σχετικό αντικείμενο