Πολιτική Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletter)

 

H edreams αποστέλλει ανά τακτά διαστήματα ενημερωτικά δελτία (Newsletter) προς τους εγγεγραμμένους χρήστες της, αναλόγως των ενδιαφερόντων τους.

Παρέχουμε την υπηρεσία Newsletter σε όσους επισκέπτες / χρήστες το επιθυμούν, αφού προηγουμένως συμπληρώσουν μια σχετική φόρμα με το e-mail τους ή / και το ονοματεπώνυμο τους, εφόσον οι ίδιοι το θέλουν και μόνο τότε. Για την εγγραφή στο Newsletter απαιτείται διπλή επιβεβαίωση. Επιπλέον καταγράφουμε τη διεύθυνση σύνδεσης στο internet (IP address) για την αποφυγή κακόβουλης χρήσης του website και της υπηρεσίας.

Τα Newsletter που στέλνουμε σε κάθε εγγεγραμμένο χρήστη ΔΕΝ ξεπερνούν τα 14 Newsletter ανά έτος.

Η υπηρεσία Newsletter παρέχεται μέσω του προσθέτου mailpoet της εταιρείας Wysija SARL, Γαλλία. Η εταιρία Wysija SARL ακολουθεί την οδηγία να μην συλλέγει δεδομένα χωρίς τη ρητή συναίνεση του χρήστη. Μπορείτε να δείτε εδώ την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου της εταιρίας. Η υπηρεσία αυτή μας επιτρέπει να αναλύσουμε ποιοί χρήστες άνοιξαν και ποιοί χρήστες ακολούθησαν τους συνδέσμους που μπορεί να περιέχονται στο περιεχόμενο του Newsletter με σκοπό να βελτιώσουμε το περιεχόμενό του και του website μας. Δεν καταγράφεται καμία άλλη προσωπική πληροφορία πέραν της διεύθυνσης e-mail σε άλλο διαδικτυακό χώρο εκτός του website της e-dreams. Σε κάθε Newsletter που λαμβάνετε μέσω της αυτοματοποιημένης πλατφόρμας έχετε τη δυνατότητα απεγραφής ή επικαιροποίησης των προσωπικών σας στοιχείων με σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του e-mail. Επιπλέον η e-dreams διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη από τις λίστες ενημερωτικών δελτίων χωρίς αιτιολόγηση.

Η αποστολή του Newsletter γίνεται μέσω της υπηρεσίας αποστολής mail: Amazon Simple Email Sending (Amazon SES). Η χρησιμοποίηση της υπηρεσίας γίνεται για την αξιόπιστη και ασφαλή παράδοση των Newsletter. Μπορείτε να δείτε εδώ την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου των υπηρεσιών Amazon.

Τελευταία ενημέρωση Πολιτικής ενημερωτικών δελτίων (Newsletter): 2/10/2018. 

Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχόλιο, παράπονο ή υπόδειξη σχετικά με τη λειτουργία των Newsletter, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Υπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων:
Γιώργος Τάτσης
Τάτσης Γεώργιος και ΣΙΑ ΕΕ
Τράλλεων 129
11146 Γαλάτσι
Τηλ.: 2102911011
mail: dpo at e-dreams.gr