3η Συνάντηση Συνεργατών e-dreams 2010

Δημιουργούμε νέες ισορροπίες ανάμεσα στην συνήθεια και την καινοτομία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Συνάντηση Συνεργατών e-dreams 2010 που έγινε στο Ξενοδοχείο NOVOTEL, την Κυριακή 16 Μαϊου 2010.

Η e-dreams και οι συνεργάτες της, με αίσθημα υψηλής επαγγελματικής ευθύνης, ατένισαν με αισιοδοξία και σιγουριά το παρόν και το μέλλον του κτιριακού αυτοματισμού, επενδύοντας στην περεταίρω σύσφιξη των δεσμών συνεργασίας και στην εμβάθυνση της τεχνολογίας του ΚΝΧ .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε τεχνική εκπαίδευση πάνω στα νέα δεδομένα του ΚΝΧ, όπως και στα νέα προϊόντα. Η τυποποίηση ως η πλέον σημαντική παράμετρος της ανταγωνιστικότερης τιμής ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης. Επίσης στην ανάπτυξη του εμπορικού κομματιού έγινε παρουσίαση των νέων σημάτων e-dreams partner, καθώς παρουσιάσθηκε και το νέο Συμβόλαιο Συνεργατών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Γεράσιμο Κουβαρά να καθοδηγεί την σκέψη μας σε νέα μονοπάτια αυτοβελτίωσης μέσα από ομαδικά παιγνίδια ρόλων και κριτικής σκέψης.

 

close

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)