1η Συνάντηση Συνεργατών e-dreams 2009

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Συνεργατών της e-dreams που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο NOVOTEL την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009.

Η e-dreams με την συνάντηση αυτή ολοκλήρωσε μια σειρά βημάτων που επιβεβαιώνουν τη δυναμική της ιδέας της και του δικτύου συνεργατών. Τα βήματα αυτά όπως προβλέπονταν στο επιχειρησιακό στο πλάνο της, ήταν 4 σεμινάρια για συνεργάτες e-dreams (KNX workshops), και η δημιουργία ενός σημαντικού δικτύου 15 συνεργατών στην Αθήνα και στην επαρχία. Επίσης, δημιούργησε forum για την τεχνική KNX και τους συνεργάτες της , και προγραμματίζει συνεχώς νέα σεμινάρια μέσω internet (webinars).

Η συνάντηση αυτή τέλος εκτός από την ανάπτυξη της εμπορικής πολιτικής, ακόμα μια φορά στάθηκε με ειδικά work shops, στην τεχνική κατάρτιση και ενημέρωση των συνεργατών, με τις νέες τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνικές στην αγορά των κτιριακών αυτοματισμών και ειδικότερα του ΚΝΧ.

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)