Ολοκληρώθηκε το Certified KNX Basic course στην Αθήνα

Η e-dreams Academy και το Kafkas Institute of Training & Development, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Certified KNX Basic course που έγινε στην Αθήνα από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2017. Μια νέα ομάδα επαγγελματιών στο χώρο των κατασκευών και των κτιριακών αυτοματισμών μπήκε στην μεγάλη και παγκόσμια οικογένεια του KNX και των ΚΝΧ Partners.

Τέσσερις (+ 1) ημέρες πυκνό και αποδοτικό σεμινάριο με ETS 5, τηλεγραφήματα, διαγνωστικά, group address…και άλλα καινά τεχνολογικά δαιμόνια, που δίνουν ζωή και προστιθέμενη αξία σε ένα κτίριο, άνοιξαν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και ευκαιρίες καταξίωσης.

Στο άρτιο και ζεστό περιβάλλον των εγκαταστάσεων της Kafkas Institute of Training & Development ο Γιώργος Τάτσης και η e-dreams Academy, έκαναν ακόμα μια φορά την διαφορά στο σεμινάριο KNX, γειώνοντας τη θεωρία στο πεδίο της εφαρμογής μέσα από την πολύτιμη εμπειρία του σε έργα που έχει ολοκληρώσει, και παράλληλα απογειώνοντας την εκπαιδευτική εμπειρία στα υψηλά standard μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής γνώσης.

Η εκπαιδευτική εμπειρία ενός KNX Course ολοκληρώθηκε με την επιτυχία και το χαμόγελο της στα πρόσωπα όσων συμμετείχαν.

Ραντεβού στο επόμενο Certified KNX Basic course σε όλη την Ελλάδα!

Μείνε συντονισμένος στις προσφορές μας!

Με την εγγραφή σου, συναινείς να λαμβάνεις ενημερωτικά νέα (όχι περισσότερα από 14 mails τον χρόνο) σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητας και τους όρους χρήσης.

(Φυσικά μπορείς να αποχωρήσεις από την λίστα όποτε το θελήσεις!)