ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

“Εξοικονομώ κατ’ οίκον στη Σπάρτη; Τέλεια!

Η e-dreams έλαβε μέρος στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και το ΝΕΕ ΤΕΕ Λακωνίας για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ” στη Σπάρτη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και θετική. Πλέον βαδίζουμε σε μια εποχή όπου οι έννοιες εξοικονόμηση ενέργειας και αυτοματισμοί δεν είναι άγνωστες, είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι στο χέρι σου να διαλέξεις ένα καλύτερο αύριο ή να κοιτάζεις το τρένο της τεχνολογίας να απομακρύνεται!

Αυτές οι εκδηλώσεις μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σου για να σου δώσουμε λύσεις και να σου καταρρίψουμε τους όποιους ενδοιασμούς έχεις για τα συστήματα αυτοματισμών KNX. Οι παρουσιάσεις που έγιναν από τον Γιώργο Τάτση- “Λύσεις αυτοματισμών για κατοικία” και τον Παντελή Παχίδη- “Ένα έξυπνο σπίτι για σένα- Smarthome4.ENA” έκαναν τον κόσμο να καταλάβει πως οι “έξυπνες” λύσεις δεν είναι άπιαστο όνειρο αλλά κάτι εφικτό, το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί με την τοποθέτηση των κατάλληλων συστημάτων από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Ο έλεγχος του κλιματισμού και του φωτισμού είναι από τις πιο βασικές λειτουργίες τις μέρες μας . Δε γίνεται να υπάρχει σπίτι ή γραφείο το οποίο να μην είναι εξοπλισμένο με ένα θερμοστάτη που να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση σου καθημερινά και με τον σωστό προγραμματισμό να σου εξοικονομεί ενέργεια. Μη σπαταλάς άλλο το χρόνο σου, έλα σε επικοινωνία μαζί μας για να σου δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου σου.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν εκεί,

Σοφία Φερεντίνου
help people strengthen