Η θυροτηλεόραση που χρειάζεσαι – DIVUS CIRCLE

 Η θυροτηλεόραση που χρειάζεσαι – DIVUS CIRCLE

Η θυροτηλεόραση της DIVUS έφτασε πριν λίγες μέρες στα γραφεία μας. Η καινούρια και βραβευμένη με το PLUS X Design Award 2018 θυροτηλεόραση της DIVUS, το DIVUS CIRCLE.  Η πρώτη επαφή με αυτό το κόσμημα – όπως μ’ αρέσει να τη χαρακτηρίζω – ήταν μοναδική. Η αίσθηση που έχεις όταν την κρατάς στα χεριά σου, η κομψότητα στο σχεδιασμό της και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη στιβαρότητα που παρέχει η DIVUS στα υλικά της δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό προϊόν.

θυροτηλεόραση DIVUS

Κάμερα, μικρόφωνο, αισθητήριο προσέγγισης, αισθητήριο φωτεινότητας είναι κάποια από τα στοιχεία που διαθέτει. Τα έξυπνα αυτά χαρακτηριστικά του CIRCLE το μετατρέπουν σε έναν ψηφιακό μπάτλερ και σε σωματοφύλακα (όπως αναφέρει η DIVUS), που μπορεί να λαμβάνει και να προωθεί μηνύματα και, ανάλογα με το προκαθορισμένο ή επιλεγμένο σενάριο να υποδέχεται τον επισκέπτη σου με ευχάριστο τρόπο.

Επιπλέον το CIRCLE σε φροντίζει ακόμα και όταν δεν είσαι στο σπίτι – ενώ απολαμβάνεις τις διακοπές σου, ένα ειδικό avatar σου επιτρέπει να εμφανίζεις συγκεκριμένα μηνύματα στην οθόνη, παρέχοντας στους επισκέπτες σου τις απαραίτητες πληροφορίες. Ακόμη και να γνωρίζεις ποιος ακριβώς χτυπά στην πόρτα σου και αν το επιθυμείς, να ανοίξεις την πόρτα.

Σε περιμένουμε να έρθεις να τη δείς από κοντά και να μας πείς τις εντυπώσεις σου. Είμαστε σίγουροι πως δε θα μπορέσεις να της αντισταθείς! 🙂

Επικοινώνησε μαζί μας εδώ για να γνωρίσεις τη θυροτηλεόραση DIVUS CIRCLE σε πρώτο πρόσωπο.

Επικοινώνησε μαζί μας

Σοφία Φερεντίνου
help people strengthen